Bekir ÖZERDEM

Bekir ÖZERDEM


SAİK BAŞKANININ GÖKSU SİGORTA WEB SİTESİ

30 Ekim 2017 - 15:00

Ne kadar zaman oldu bilmiyorum . Olay nasıl başladı , inanın onunda farkında değilim..
Ama uzun süredir SAİK Başkanı Hüseyin KASAP 'a yapılan bir saldırı var , bakın onu çok iyi biliyorum ...

İstek nedir , ne alınıp verilememiştir , kimse farkında değil . Bir taraf şuursuzca saldırıyor , diğer tarafta ise ise kısmen ses yok . Bir keresinde hazırlayıp sunmuş olduğum SİGORTA GÜNDEMİ isimli TV programına konuk ettiğim Hüseyin KASAP , konuşunca yer yerinden oynadı .
Sorulara ithamlara cevap verince ortalıkta deprem etkisi yarattı . Karalayanlar , itibarsızlaştırmak için uğraş verenler SAİK Başkanının televizyon kanalındaki konuşmalarından sonra işi iyice büyütüp , saldırılarına devam ettiler . Demek ki aldıkları cevaplar yeterli değildi . Demek ki ithamlar , karalama kampanyasında vurgulamak istedikleri konular dahilinde , yanıtsız sorular bulunuyordu . İşin garip tarafı ise , SAİK Başkanına ;  Tüsaf ' a bağlı , bazı derneklerin de    destek olmayışı idi . Tamam TÜSAF başkanı Sayın BÜYÜKÇELEBİ bir sonraki SAİK seçimlerinde başkanlığa aday.. İlginç  . Gerçekten ilginç bir durum .

Hani  derler  ya ; bu gün bana yarın sana .......

Şimdi sayın KASAP la gerçekleştirmiş olduğumuz , sigorta sektörünün bilmesinin elzem olduğu bazı sorular bulunuyor . Ben soruyorum , sayın KASAP cevap veriyor .....

BEKİR ÖZERDEM : Sayın Başkanım, 7’nci aydaki televizyon programımızdan önce             size karşı bazı söylemler nedeniyle konuğumuz oldunuz. Her ithama cevap verdiniz.      Sektör, bilmediği her şeyi öğrenmiş oldu.
Bu da bazı kesimleri rahatsız etti. Bu  rahatsızlık da gayri ahlaki boyutlara ulaşarak sizi ve temsil ettiğiniz makamı  itibarsızlaştırma adı altında hala daha devam ediyor. Tarafınıza ve temsil ettiğiniz   kuruma saygısızlık edilmekte . Sayın Başkanım, Göksu Sigorta adına bir internet sitesiniz olduğu iddia ediliyor. Bu internet sitesinde kamuoyunu, sigorta sahiplerini yanlış yönlendirdiğiniz , söylenmekte . İlgili siteninde daha sonra kapattırıldığı söylemleri var.
Bu konuda neler diyeceksiniz?
HÜSEYİN KASAP :  Bizim Göksu Sigorta olarak yaptırdığımız , parasını ödediğimiz, planladığımız ,anlaşmasını yaptığımız bir internet sitesi hiç olmadı . Ofisimdekiler, yıllar önce internet sitesi yaptırmak istediklerinde , aynen şu ifadeyi kullanmıştım: Biz internet sitesi yaptırırsak SAİK Başkanı internetten poliçe satıyor diye düşünülür ,onun için yanlış olur , saldırılara maruz kalırız  .Aman bizim de internet sitemiz olmayı versin , dedim .
Yaptırmadığım halde yine saldırdılar.
Peki bu internet sitesi nereden çıktı ? Birisi bize, promosyon bir şey yapıvermiş. Promosyon olarak yaptığı şeyi de bizim adımıza yayınlayı vermiş. Bunu yaparken de kendi kafasına göre bize bir logo oluşturmuş.
Ben Fenerbahçe Kongre Üyesiyim. Gidip GS harfleri ile logo yaptıracağım, öyle mi? Adres yanlış bir kere. Kavaklıdere Mahallesi’nde bir ofisim yok. Remzi Oğuz Arık Mahallesi’ndeyiz biz. O sitede Kavaklıdere Mahallesi yazıyor. Benim apartmanımın adı, Huzur Apartmanı. Orada Hızır Apartmanı yazıyor.
Benim şirketimin adı Göksu Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi’dir. Orada Göksu Sigorta Aracılık Hizmetleri yazıyor. Bitmedi, referans kısmında 3 tane müşteri adı yazıyor. Ben 28 yıllık acenteyim. Oraya 100’lerce müşteri adı yazarım.
O üç müşteri de benim müşterim değil. O firma kendince böyle bir şey hazırlamış. Taslak internet sitesi gibi düşünün. Bu internet sitesi baştan sona yanlış dolu. Biz bunu yapan firma ile resmi olarak yazıştık. Konuştuk , İnternet sitesi, o firma tarafından kapatıldı ve bize bu konuda yazı gönderdi .

Yarın ki sorular ve cevaplar çok daha ilginç .....Başkan gerçekten TOBB tarihine geçti mi ? Yüksek disipline kaç sefer , neden verildi , sonuçlar ne oldu ? Yüksek rekabet şikayetinin gerçek yüzü ......

Saygılarımla

Bekir ÖZERDEM

Bu yazı 160 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum