MEHMET İSEL

MEHMET İSEL


YİNE YENİDEN

29 Ağustos 2016 - 10:03



Bekir başkanım Afsad haber sitesinde köşe yazısı yazmamı isteyince çok sevinmiş ve hemen kabul etmiştim. İlk yazımı yazıp gödermiş, sitede yazım çıktığında da arkadaşlarıma haber vermiştim, okusunlar ve nasıl bulduklarını söylesinler diye. Fakat bu ilk yazıdan sonra gerisini bir türlü getiremedim. İşlerimin yoğunluğu, benim tembelliğim derken ikinci bir yazı yazamadım. Tabi Bekir başkanım da haliyle, haklı olarak sitem etmişti.

Birkaç hafta öce Bekir başkanımla bir öğrencimin bir müşkülü hakkında telefonda görüşürken yeniden bu yazma işi gündeme geldi ve yeniden yazmam için istekte bulundu. İnanın beni çok da mutlu etti bu teklif. Ben de yazacağıma söz verdim hiç düşünmeden.

İşte bu ilkyazı, aslında ikinci ilk yazım olacak, ama bu sefer düzenli olarak yazacağım. Çünkü yazmak için epey konu biriktirmişim dağarcığımda.

Yazılarım genellikle sigortacılık sektörü içindeki gelişmeler üzerine olacak ama ülkenin hali malum, bu yüzden arada tabi başkanım da onaylarsa kafama takılan, gözüme ilişen sorunlar hakkında da aklımın erdiği, dilimin döndüğünce zülfiyare dokunmak niyetindeyim, ama önceliğim her zaman sektör ve sorunları olacak.

Bu ilk yazı daha ziyade sizlere bir merhaba, ben yeni ve yeniden buradayım demek içindi. Sektör sorunları ve düşüncelerimi ve kafamda oluşturduğum çözüm önerilerimi ikinci yazıma bırakıyorum.

Sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum YENİ ve YENİDEN…

Öğr. Gör. Mehmet İSEL

Bu yazı 1913 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum