Bekir ÖZERDEM

Bekir ÖZERDEM


Derman Sigorta şirketleri Devlet değil !

08 Nisan 2020 - 14:36


Öyle bir illet var ki başımızda Allah yardımcımız olsun. Önce milletimizi sonra tüm dünyayı korusun.  Ülke genelinde ekonomimiz oldukça sıkıntılı .

Turizm bitti , üretim yeterli seviyedeki olmadığı için tarım ve hayvancılık alanlarıda oldukça sıkıntılı . Berberler,kuaförler,oteller,lokantalar yani çok büyük bir iş kitlesi uzun zamandan beri standart iş şartlarını yerine getirmediği için personel çıkartıp dükkanlarını fabrikalarını işyerlerini kapattılar . Hal böyle olunca da devletimiz işi duran her kesime farklı destek uygulamalarını hayata geçirdi.

Görüyorum ki acente arkadaşlarda bu tarz uygulamaları sigorta sektörü içinde talep etmekte ve seçilenlere karşı sitem edip üzüldüklerini beyan etmekteler.

Dostlar ; acentelerin şu aşamada devletimizin desteğine ihtiyacı yoktur. Arkadaşlar acentelerin bu günlerde vergilerini, ssk primlerini ödeyememe  durumları söz konusu değildir.

Yapmayın. Haksızlık etmeyin.

Bizler öyle veya böyle işimizi yapıyor ve poliçelerimizi tanzim edebiliyoruz. İş yerlerimiz kapalı dahi olsa , evimizden gerekli dokunuşlarla en azından yenileme poliçelerimizin peşinden koşabiliyoruz.

BİZLERE DESTEK VERİLECEKSE DEVLETİMİZ TARAFINDAN DEĞİL , ÇALIŞMAKTA OLDUĞUMUZ ŞİRKETLER TARAFINDAN VERİLMELİDİR…

Bizlere destek verilecek ise devletimizden değil çalışmakta olduğumuz şirketlerden , komisyon oranlarımızın eskiye döndürülmesi ile verilmelidir. Bu aşamada poliçe tanzimlerinde kökten iptal süresinin uzatılması ile verilmelidir. Trafik sigorta primlerinin tek fiyat olması ile , devir zeyilleri ile korsan yazılımlara müsaade etmemekle verilmelidir .

Vergi ssk  ötelenmiş  3-5 ay sonra nasıl olsa ödeyeceğim , böyle destek bize olmaz.........

6 ay sonra geri ödemeli , bilmem kaç oranlı kredi dağıtıyorsun , bunlar acentelere hiç olmaz.

Bizim derdimizin çözümü çalışmış olduğumuz sigorta şirketleri .

Hal böyle oluncada devletimize seçilmişlerimize sitem, kırılma ,darılma hiç olmaz , olamaz .

Saygılarımla

Bekir ÖZERDEM

Bu yazı 384 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum