Bekir ÖZERDEM

Bekir ÖZERDEM


EVET HAKSIZLIK EDİYORSUN .

03 Kasım 2017 - 14:55

 

SAİK ve KASAP'la ilgili nereye kadar asılsız ve mesnetsiz haberler yapmaya devam edeceksin bilemiyorum . Ne demek SAİK bir skandala imza attı ? Birleştirmek yerine acenteleri bölmek ne demek ? 

Dernek Başkanları TÜSAF'ın toplantısına katılacaklar ama SAİK izin verirse ,  kelimesi ne demek ? 
Yapma Allah aşkına sayın KANTAR.......

Öğrendiğimize göre ; Sektörle ilgili SAİK organizasyonu olan toplantının ilk kararlaştırılan tarihi 20/21 Ekim 2017 idi. Federasyon yönetim kurulu üyesi Sayın Bülent  YÜK ve bazı SAİK üyelerinin olduğu özel bir görüşmede , aynı tarihte sektör liginin olduğu ve başlama vuruşunun Sayın Murat  BÜYÜKÇELEBİ tarafından yapılacağı söylendiği halde , sıkıntıya girilmesin diye toplantı tarihi ileri  bir zamana ertelendi. 

Keşke bu ithamlarda bulunurken , en azından Bülent YÜK beye bir sorsaydın . Ben ciddi bir manşet atacağım , asılsız olur mu olmaz mı  diye .  

 

Bakın ; yine bölmek ve parçalamak amaçlı , nefret kokan  asılsız bir habere imza attınız .  16 Kasım günlü toplantı için Hazine sigortacılık genel müdürlüğünden tarih ve katılım teyidi de alınarak , 
20 ekim de kararlaştırılıp , 21 Ekim de tüm SAİK üyeleriyle paylaşıldı . Erteleme talebi yapılırken dahi , TÜSAF toplantısının olacağını kimse bilmiyordu. 

Bence bunları yazarken sektörün en tepesini SAİK kurumunu ve dolayısıyla Başkanını sıkıntıya sokmaya çalışman , şahsi nefretini ortaya koyman , haberinin gerçek dışı olduğunu göstermiyor mu ? 

Can abi bırak artık kişilerle uğraşmayı . Tamam KASAP ı sevmiyorsun ama benim camiamı bölmeye , ikilik çıkartmak  için , çaba sarf etmeye , kendini bu kadar  yorma , parçalama .... 
Sen yapılacak , yapılmaya çalışılan şeylerle uğraş. Kişilerle ve kurumlarla uğraşarak saygınlığını yitirme 

Önüne gelenle alay ediyorsun , ETME . 

Sanki tüm doğruları sen biliyor , senden başka hiç düzgün insan yok havasın dasın , Böyle düşünme , YAPMA ...
Sen ne kadar bizleri ayrıştırmak , ikilik çıkartmak istesen de , rekabet ayrı bir şey , bizler bozulmayacağız , 

UNUTMA , 
Anladığını sanıyorum .......


Bekir ÖZERDEM

Bu yazı 268 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum