Bekir ÖZERDEM

Bekir ÖZERDEM


BU DAVA SEKTÖRÜN OLMALI .

25 Kasım 2017 - 14:52

Sayın Can KANTAR ; Çalıştay ile göndermiş olduğunuz yayınları benim paylaşmadığımı iddia ettiğiniz kısım ile , dostum değil ! amca oğlumla kahve içerken paylaşmış olduğum resmi , sanki bir suç unsuru gibi yayınlamanızı anlamakta güçlük çekiyorum . Bence yine ayarlarınız bozuldu , içtiğiniz , yediğiniz şeylere dikkat etmiyorsunuz .

Dikkat ederseniz yönetmiş olduğum sitede her kesimin haberlerini yapmaya özen göstermekteyim. Hatta terbiye sınırlarının zorlanmış olduğu , şahsıma yapılan hakaretlerin içerdiği makaleleri dahi yayımlamaktayım. Bu da benim ve derneğimin her hangi bir tarafa bila istisna bağlı olmadığımın göstergesidir diye düşünüyorum .

SAİK ve KASAP hakkında aslan kesilmemi ise lütfen yadırgamayın . Bağlı bulunduğum bir kuruma ve başkanına yapılan her türlü hakaret , ahlaksızlık , aşağılama ve tarzı ithamlara sessiz kalmamı bekleyemezsiniz . Ben lider teşkilat doktrin esasları ile yetişmiş bir kişiyim .  Asıl siz ; kurumlarına , başkanlarına hakaret edilirken sessizliğini koruyan , hatta bıyık altından gülen şahsiyet yoksunu kişilere bir bakın . Beni kınamanızın yersiz ve haksız olduğunu ve bu anlamda göndermiş olduğunuz bilgileri yayımlanmadığını  söylediğiniz için yalan konuştuğunuzu rahatlıkla dile getiriyorum . Siz  yalan söylüyorsunuz .

Hak edilen kişinin  kınamasını da  kamu oyunun vicdanına bırakıyorum . Siz hala daha kişilerle uğraşmaya devam ediyorsunuz . Ülkemizde ; ismini sigorta sektörüne  kazımış bir gazeteciye yakışmayan , SAYGISIZCA  , AHLAKSIZCA , SEVİYESİZCE   davranışlara devam ediyorsunuz . Sadece üzülüyoruz bu halinize ... Size yazık oluyor ..Yazılıp çizilecek o kadar çok şey varken , bu anlamdaki tavırlarınızı yadırgıyorum . Nasıl bir kin ve nefret içersin desiniz  bilemiyorum ! Size kim ne etti , neler oldu da bu haldesin , gerçekten bilmek istiyorum .

Saygılarımla

Bekir ÖZERDEM

Bu yazı 263 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum