Bekir ÖZERDEM

Bekir ÖZERDEM


BİR DÖNEM DAHA BOŞ GEÇMEYELİM !

29 Mart 2018 - 14:49

Her zaman birlik beraberlik adı altında uğraşlarımız oldu . Ama şahsi egoları bir türlü bitiremedik.

ATSO içinde tek liste için çok mücadele edildi . Bunu en iyi sayın BIZIKCI ile sayın BEŞKARDEŞ biliyor.Fakat bazı kesimler tek liste için onay vermedi . Afyon'u kucaklayan bir liste yapalım dedik , kabul edilmedi.

Derneğimiz yok  sayılarak hareketler edildi. Az sayıda olan acentelerimizi yine ikiye bölmeyi başardılar .  Tabii ki  yine şahsi egoları ön planda tutarak .

Sevgili acente arkadaşlarımız ; Amaç şu anda önce ATSO seçimlerinde başarı kazanmak , sonrada yeni bir dernek kurmak isteyen genç arkadaşlarımıza , neden ayrımcılık yaptıklarını sormamız gerekmiyor mu  ?

Afyonda ve ülke genelinde AFSAD  yetersizmi kalıyor ?

ATSO yu ele geçirdikten sonra yeni dernek kurulacak söylemleri sıkıntılı değil mi ? Yeni  bir derneğe ihtiyaç varmı ?

Bu söylemlerimin en büyük ispatı sayın BEŞKARDEŞ'in dernek yönetimden istifa ettirilmesi değil mi  ?

Birde benden  dernek başkanı olarak  tarafsız olmam istenmiş . Ahmet'in beyin  kıymetli abisi öyle talimat vermiş ve Ahmet bey abisinin direktiflerini yerine getirerek sorular sormuş .

Sorular komik  , hesap yanlış sorulmuş .

Tarafsız olmam için listenin karşılıklı yapılması gerekiyordu . 2009 yılından beri emek sarf eden  mesai harcayan yönetimin fikirlerinin alınması gerekiyordu . Sizce de öyle değil mi ?

ATSO listesi bu ; ister destek ol ister  olma söylemleri ile dayatılan bir listeye nasıl tarafsız olabilirdim ki ?

Sonuç olarak değerli meslektaşlarım ; Derneğimizin ATSO listesinin adil , iş yapma yeteneğine sahip , projeleri olan ,  ulaşılabilir , özellikle dernek yönetiminin tam olarak desteğini alan , GÜDÜMLÜ olmayan listesini ön planda tutarak karar vereceğinizden eminim.

Listelerde bulunan acentelerle  alakalı şahsi  sıkıntılarınız  olabilir . Ama sakın olaya kişisel bakmayın .

Bakın 2014/2018 döneminde ticaret odasında yokuz . Olamadık , olmayı beceremedik . Yine ATSO da temsil edilme imkanımızı lütfen yok etmeyin .

Bu vesile ile Hasan Hüseyin BERTİZ / Hasan Hüseyin GÖKTAŞ / Ali YENİKALE ilk üçünün liste başı olduğu ATSO temsilcilerimizi gönül rahatlığı ile destekleyebilirsiniz .

Bu liste abiler tarafından yönetilmeyen , yönlendirilmeyen tamamen sektör idealleri doğrultusunda oluşturulmuş ve tamamen AFSAD desteği ile hareket kabiliyeti olan bir oluşumdur .

Sevgi ve saygılarımla

Bekir ÖZERDEM

Bu yazı 284 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum