Neşe DEMİRAĞ

Neşe DEMİRAĞ


SEDDK'İLE İLGİLİ BİR AÇIKLAMA BENDEN GELSİN...

12 Mayıs 2021 - 15:14

Biliyorsunuz, SDDK kurulmadan önce SDDK'da acentelerin temsil edilmesi farkındalığını yaratmak için Ben SDDK BAŞKANLIĞINA ADAYIM diye bir açıklamada bulundum.
Tabi ki siyasi iradenin atadığı bu makama benim atanmam imkansızdı ama acenteler de SDDK da temsil edilmeli mesajıydı benim yaptığım.
SDDK Kurulmadan önce SDDK'nın kucağına belli kesime kapı açan (rant sağlayan),5684 sayılı yasayı çiğneyen,hukuksuzluğu destekleyen meşhur 9 mayıs yönetmeliği hooop diye bırakıldı...
Benim ülkemde böyle, Bir bakan yardımcısı gider ayak belli kesime her dönem böyle kıyaklar yapabilir tabi ki. hukuk,kanun da neymiş:) ..
Biz her şeyin farkındayız ama her şey bizim farkımızda olamıyor nedense.
Bir yıl olacak SDDK kurulalı,
Önce mekan bulmalarını bekledik. Sonra masa sandalye...
Hala bekliyoruz hukuksuzluğu nasıl hukuklu hale getirecekler!
Yeni kuruldular farkındayız, ama bu işin tecrübeli ve yıllarını sigortacılığa adamış üstadlar var onlarla ilişkileri nasıl diye insan soruyor kendine..
Sektörün büyük bir reforma ihtiyaç duyduğu herkes tarafından malum ama sektörün medyatik insanlara ihtiyacı inanın yok. O insanlarla bir adım ileriye ancak siyasiler ve takipçi sayısı ,beğeni sayısı ile gideceğini de öğrendik.
sektörün, profesyonel acente ağına da ihtiyacı olduğunu rakamlar da teyit ediyor.
SDDK ya görev çok yani...Başkası olmayıp kendi olduğunda tabi ki..
Bekliyoruz hala.. Güzel günler gelecek..

Neşe DEMİRAĞ

Bu yazı 565 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Doğan ALTIOK
    2 yıl önce
    Seddk sonyasa teklifi ile 25.milyon araç sahibi fakirleştirip sigorta şirketlerini zenginleştirecek kanun teklifini meclise zaten sundu. Tarafı bizden değildir.