Ray Sigorta genişleyen Baby on Board ürün ailesiyle ev ekonomisine katkıda bulunuyor

Çocuklu aileler için oto sigortalarında büyük fırsat! Ray Sigorta’nın çocuklu ailelere özel geliştirdiği ve aile bütçesine sağladığı katkılarla kasko tarafında büyük beğeni toplayan Baby on Board ürünü şimdi de zorunlu trafik sigortasında hayat buluyor. İndirimlerin yanında destek hizmetleriyle de büyük avantajlar sağlayan ürün ailesi, artık 0-6 yaş grubu çocukları olan aileleri kapsıyor.

Ray Sigorta genişleyen Baby on Board ürün ailesiyle ev ekonomisine katkıda bulunuyor
15 Nisan 2021 - 12:33 - Güncelleme: 15 Nisan 2021 - 16:36

Her ihtiyaca uygun çözümler sunma misyonuyla tasarladığı ürünlerle kısa sürede büyük bir başarı yakalayan Ray Sigorta, yenilikçi ürün portföyünü geliştirmeye ve genişletmeye devam ediyor. Geniş kapsamlı kasko özellikleriyle 0-6 yaş arası çocuk sahiplerine özel indirimle sunulan Baby on Board Kasko çözümü büyük ilgi gören Ray Sigorta, şimdi de Baby on Board’un avantajlı dünyasını trafik sigortalarına taşıyarak ürün ailesini genişletiyor.

Çocuklu ailelerin hem bütçelerine yardımcı olmak hem de güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sigorta güvencesine almak için tasarlanan Baby on Board Kasko ve Trafik Sigortası ürünleri
0-6 yaş çocuğu olan ailelere kasko poliçesinde %25’e, trafik poliçelerinde ise %15’e varan indirim sağlıyor. Her iki ürünün alınması halinde toplamda trafik sigortasında %25’e varan fiyat avantajı sunuyor. Hanede uygun yaş aralığındaki her çocuğun ebeveynlerine ait hususi kullanım tarzındaki araca indirim sağlamasına ek olarak; Baby on Board Kasko poliçesi sahipleri, çocukları 6 yaşını doldurana kadarki dönemi hasarsız geçirdiklerinde kasko yenilemelerinde Baby on Board tarafından sunulan indirimleri de koruma hakkı kazanıyor. Standart ürünlerle bireylerin ihtiyaçlarına temas etmenin güç olduğunu ifade eden Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, “Müşterilerimizin hayatlarına dokunan sigorta ürünlerimizle fark yaratmak için en ince detaya bile önem veriyoruz. Baby on Board ürünlerimizi de, çocukların ihtiyaçlarına odaklı asistans hizmetleri ile zenginleştirmeye yönelik çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

“OLUŞTURDUĞUMUZ DEĞERİ MÜŞTERİLERİMİZLE PAYLAŞIYORUZ”

Yaşamımızdaki değerleri koruma gayesiyle hareket ettiklerini ifade eden Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, “Baby on Board ürünümüz, kurum olarak oluşturduğumuz değeri müşterilerimiz ve vatandaşlarımızla paylaşmamızı sağlayan özel bir ürün. İlk etapta sağladığımız maliyet avantajı ile çocuklu ailelerin finansal yüklerini bir nebze azaltarak ev ekonomisine yardımcı oluyoruz. İkinci adımda ise sigortalının hasarı olmaması durumunda finansal avantajları devam ettirerek, hasarsızlık motivasyonunu daha da artırmış oluyoruz. Özellikle çocuklu ailelerin faydalandığı bir üründe böylesi bir teşvik sunmak, bir şirket olarak toplumumuza karşı sorumluluklarımızı yerine getirme noktasında attığımız önemli bir adım” diye konuştu. Ülkemizde trafik sigortası penetrasyonunun da zorunlu olmasına karşın %100’lere ulaşamadığını belirten Erdoğan, “Her geçen gün trafiğe çıkan araç sayısı artıyor. Şubat verilerine göre bir önceki yıla kıyasla trafikteki araç sayısı %40 arttı. Araç sayısı artsa da trafik sigortasında aynı artışı göremiyoruz.  Keza ülkemizde kaskodaki %28’lik sigortalılık oranı da yeterli değil. Sigorta şirketleri olarak oto sigortalarının gerekliliğini iyi ifade edebilmenin yanı sıra kullanıcılara konvansiyonel teminatların dışında farklı faydalar da sağlayabilecek ürünlerle ilgiliyi artırmak mümkün. Ray Sigorta olarak Baby on Board ürün ailemizle bu yönde değerli bir katkıda bulunduğumuzu düşünüyoruz” dedi.

AVANTAJLAR SAYMAKLA BİTMİYOR

Baby on Board paketinin avantajları sadece indirimle sınırlı değil. Bireysel araçlar için tüm ihtiyaçların tek firmadan, hızlı ve çok sayıda avantajla karşılanabildiği Baby on Board ürününde çeşitli meslek grupları için özel indirimler bulunuyor. Ray Sigorta’nın anlaşmalı servis ağının seçilmesi ise maliyetleri olumlu yönde etkileyerek müşteriler için fiyat avantajı oluşmasını sağlıyor. Bunun yanında poliçe süresince bir defaya mahsus olmak kaydıyla, sigortalının hasarsızlık indirimini etkileyecek bir hasarın Hızlı Onarım Merkezlerinde onarılması durumunda araç hasarsız olarak değerlendiriliyor. Bu da indirimin hakkının bir üst kademeye yükseltilmesine olanak tanıyor.

Baby on Board’un avantajları bununla bitmiyor. Ray Sigorta poliçe sahiplerinin cam hasarlarını, onarım ve değişim olmak üzere, yerinde ve hasarsızlık indirimini bozmadan kısa sürede karşılıyor. Anadolu dâhil birçok ilde sunulan mobil cam değişim hizmeti sayesinde müşteriler tek telefon görüşmesi sonrasında serviste geçirecekleri süreyi kendilerine ve sevdiklerine ayırabiliyor.

Bu haber 1393 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum