GRI Sigorta'dan İzmir'in kurtuluş gününde muhteşem ve görkemli açılış!

GRI Sigorta pandemi nedeniyle gerçekleştiremediği resmi açılışını İzmir’in kurtuluş tarihi olan 9 Eylül’de görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Açılışta konuşan GRI Sigorta Genel Müdür Rüstem Güngör, “Hepimiz gerçekten GRI Sigorta ailesi olarak, acentelerimizle birlikte çok büyük bir iş başardık. Bizler yola çıktığımızda 2-3 kişiydik. Şu anda Türkiye’nin her tarafından gelen arkadaşlarımız, dostlarımız ve acentelerimizle birlikte kalabalık bir aileyiz. Ne kadar mutlu ve heyecanlı olduğuma inanamazsınız. İzmir merkezli bir anonim şirketi olarak İzmir’de başarılı olmayı, Ege’de başarılı olmayı, Türkiye’de başarılı olmayı istiyoruz. ” ifadelerini kullandı.

GRI Sigorta'dan İzmir'in kurtuluş gününde muhteşem ve görkemli açılış!
10 Eylül 2021 - 18:53

GRI Sigorta pandemi nedeniyle gerçekleştiremediği resmi açılışını muhteşem bir açılış töreni ile İzmir’in kurtuluş günü olan 9 Eylül’de muhteşem bir törenle gerçekleştirdi. Resmi açılış törenine Hazine Müsteşarı Teftiş Kurulu Başmüfettişi Baki Şener, Yaş Meyve ve Sebze İhracatcılar Birliği Başkanı Hayrettin Uçak, Eski Aydın Milletvekili ve GRI Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ertürk katıldı.

Açılış töreninde konuşan GRI Sigorta Genel Müdürü Rüstem Güngör, “Hepimiz gerçekten GRI Sigorta ailesi olarak, acentelerimizle birlikte çok büyük bir iş başardık. Bizler yola çıktığımızda 2-3 kişiydik. Şu anda Türkiye’nin her tarafından gelen arkadaşlarımız, dostlarımız ve acentelerimizle birlikte kalabalık bir aileyiz. Ne kadar mutlu ve heyecanlı olduğuma inanamazsınız. İzmir merkezli bir anonim şirketi olarak İzmir’de başarılı olmayı, Ege’de başarılı olmayı, Türkiye’de başarılı olmayı istiyoruz. Şu andaki rakamlara baktığımızda şirketler arasında ilk 10’a gireceğimize inanıyoruz. An itibari ile kasko satışlarında 13. sıradayız. Sigorta şirketi olarak 17. sıradayız. Çok daha iyi olmak istiyoruz. Ama biz daha iyiye gitmek istiyoruz. Acentelerimizle, müşterilerimizle, dostlarımızla ve bizi destekleyenlerle bunu başaracağımızı düşünüyoruz. Bugün açılışımıza katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık, iyi ki geldiniz. İyi ki varsınız. Bundan sonra da hep birlikte olalım” ifadelerini kullandı.
 

“AÇILIŞ İÇİN DEĞİL İZMİR’İN KURTULUŞU İÇİN BU PASTAYI KESİYORUZ”

Gerçekleştirilen resmi açılışın ardından misafirlerini ağırlayan GRI Sigorta, pasta kesiminin ardından açılış kokteylinde bir araya geldi. Gerçekleştirilen muhteşem açılış yoğun bir ilgi ile karşılaştı. Genel Müdür Rüstem Güngör, “Bugün 9 Eylül, bugün İzmir’de düşmanın denize döküldüğü gün. Dış düşmanlarımızın ülkemizden atıldığı gün. Biz her 9 Eylül’de bir daha önce çalıştığımız şirketlerde kokteyl yapardık. Bundan sonra bu GRI Sigorta’da da gelenek olacak. Çünkü bugün İzmir’in bayramı. İnşallah bunu burada da yıllarca kutlarız. Biz açılış için değil, Cumhuriyetimizi, Zafer Bayramı’nı ve 9 Eylül’ü taçlandırmak için bu pastayı kesiyoruz. Böylelikle konuklarımızın da ağzını tatlandırmak için kutluyoruz”‘ diye konuştu.

Renkli geçen açılışta, GRI Sigorta ailesi ve acenteler mutlu bir gün geçirdi.

Kaynak : EGE YÖN HABER 


Bu haber 833 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum