"Insurtech ve fintech iş ortaklıklarına öncülük etmeyi hedefliyoruz"

Aveon Global Sigorta Pazarlama CMO’su Emrah Yaşar, mevcut görevlerine ilave olarak kurumsal iş birlikleri ve fintech-insurtech ortak kaynak geliştirme alanındaki projelerden de sorumlu olarak görevini sürdürecek. 

"Insurtech ve fintech iş ortaklıklarına öncülük etmeyi hedefliyoruz"
04 Şubat 2023 - 11:06

Sigorta sektörünün genç ve dinamik şirketlerinden Aveon Global Sigorta Pazarlama CMO’su Emrah Yaşar, mevcut görevlerine ilave olarak kurumsal iş birlikleri ve fintech-insurtech ortak kaynak geliştirme alanındaki projelerden de sorumlu olarak görevini sürdürecek. Bilindiği üzere, Aveon Global Sigorta’nın yer aldığı grubun fintech ve insurtech alanında dünyanın birçok ülkesinde önemli yatırımları bulunuyor. Ülkemizde de Ozan Business markası ile hizmetler sunan grup, sigorta teknolojileri ve finans teknolojileri birleştiren projeler geliştirmeyi amaçlıyor.

Basına demeç veren Yaşar, finans sektörünün 2’nci büyük dinamiği olan sigortacılığın gelişiminde iş birliklerinin önemine değindi. Yaşar, fintech ve insurtech kavramının hayatın içindeki uygulamalarına verdikleri öneme istinaden; esnafa, kobilere, öğrencilere ve meslek örgütlerine yönelik projelerinin devam ettiğini belirtti. Yaşar, bireysel tüketici kavramının kardeş kavramı olan esnaf ve kobinin sigorta poliçesi alırken mikro kredi kullanmasından itibaren girişimcilik yolculuğunda yanında olarak birçok desteği müşterilere sunmak istediklerini belirtti.

Her esnafın ve kobinin aynı zamanda yerel girişimci olarak önemine vurgu yapan Yaşar, onlara poliçe ve mikro kredi tahsis ederken diğer yandan e-ticaret ve dijital dönüşümlerine mentörlük yaparak onların gelişimlerine ortak olacaklarının altını çizdi.

25 yıldır sigorta sektöründe olan Emrah Yaşar, satış, pazarlama ve satış kanalı yönetiminde çok çeşitli, başarılı projede imzası bulunuyor. Aveon Global Sigortanın kısa bir sürede sayısı bini aşan acente yapılanmasının mimarlarından olan Yaşar, güçlü kurumsal iletişim başarısı ve TESK, TİM, TOBB, BELEDİYELER BİRLİĞİ, BAROLAR BİRLİĞİ, TÜSİAD, MÜSİAD, MEMUR-SEN, HAK-İŞ ve TÜRK-İŞ gibi kurumlarla olan güçlü ilişkileri sektöre kazandırması ile de sektörün bilinen isimleri arasında öne çıkmaktadır.

Bu haber 561 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum