Hasar Destek Merkezi ile Hayat Kolaylaşacak!

Asistans alanında ülkemizin önde gelen şirketlerinden RS Otomotiv Grubu çatısı altındaki Tur Assist, sigortalıların hayatını kolaylaştıracak adımlar atmaya tüm hızıyla devam ediyor.

Hasar Destek Merkezi ile Hayat Kolaylaşacak!
04 Nisan 2024 - 14:25 - Güncelleme: 04 Nisan 2024 - 14:32
Asistans alanında ülkemizin önde gelen şirketlerinden RS Otomotiv Grubu çatısı altındaki Tur Assist, sigortalıların hayatını kolaylaştıracak adımlar atmaya tüm hızıyla devam ediyor. İlk olarak Ankara’da açılacak Hasar Destek Merkezi sayesinde, hem sigortalılar, hem acenteler hem de servisler, uçtan uca süreç yönetimi sayesinde büyük bir rahatlığa kavuşacak. Konuyla ilgili mesajlarını aktaran Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk Turan “HDM ile asistans ve hasar dosya süreçlerini birbirine bağlayıp uçtan uca birleşik bir müşteri deneyimi sunacağız.

Sigortalılarımız artık hem asistans hem de hasar onarımı kapsayan tüm süreçleri ayrı ayrı işlemler yapmadan tek nokta irtibatı ile çözme şansı bulacak.” açıklamasında bulundu.
1996 yılından bu yana asistans sektöründe faaliyet gösteren Tur Assist, odağını müşteri deneyimine alan anlamlı yeniliklerle sigortacılık ve otomotiv sektörüne katma değer sağlamaya devam ediyor.

Hasar Destek Merkezi ile kaza yapan araçların çekici ile veya sigortalılar tarafından merkeze gelmesiyle ön hasar tespiti yapılacak ve sigorta şirketinin belirleyeceği servislere onarım için yönlendirilmesi sağlanacak. Üstelik sigortalılara teminat dahilinde anında ikame araç sağlanacak. Araç onarımı bittiğinde ise Hasar Destek Merkezi tarafından sigortalıya aracı teslim edilecek.

Ayrıca herhangi bir limit veya poliçe ayrımı olmayacak.
Önümüzdeki günlerde pilot uygulama olarak ilki Ankara’da açılacak Hasar Destek Merkezi; hasar maliyetlerini minimize ederken, sigortalının ve acentenin servislerle olan iletişim süreçlerini hızlandırarak kolaylaştırma hedefiyle yola çıkıyor.

Ankara’nın ardından İstanbul ve İzmir’de açılacak Tur Assist Hasar Destek Merkezi, ihtiyaca göre gelecekte diğer illerde de hizmete girecek. Sigortalılar için zamandan ve maliyetten tasarruf sağlayarak büyük rahatlık sağlayacaklarını belirten Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk “HDM ile asistans ve hasar dosya süreçlerini birbirine bağlayıp uçtan uca birleşik bir müşteri deneyimi sunacağız.

Sigortalılarımız artık hem asistans hem de hasar onarımı kapsayan tüm süreçleri ayrı ayrı işlemler yapmadan tek nokta irtibatı ile çözme şansı bulacak.” dedi.
Bu haber 270 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum