Sezonun Ribaund Lideri Vladimir Štimac'ın Kupası MetLife'tan

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin sponsoru MetLife, 2017 Play-Off Çeyrek Final maçı heyecanını tüm basketbolseverlerle birlikte yaşadı

Sezonun Ribaund Lideri Vladimir Štimac'ın Kupası MetLife'tan
31 Mayıs 2017 - 21:31

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin sponsoru MetLife, 2017 Play-Off Çeyrek Final maçı heyecanını tüm basketbolseverlerle birlikte yaşadı. MetLife tarafından maç öncesi Spor Toto Basketbol Süper Ligi 2016- 2017 sezonu Ribaund Lideri Vladimir Štimac’a kupası ve 10 bin TL değerinde hediye çeki takdim edildi.

 

Ülkemizde en yoğun ilgiyi gören spor dallarından olan basketbol, kulüplerimizin uluslararası alandaki başarıları ile giderek daha önemli bir konuma yükseliyor. Dünyada alanındaki en köklü ve güçlü kurumlarından biri olan MetLife da, her geçen gün gelişen ülke basketbolumuzun ilerlemesine katkı sağlamak amacıyla, 2015 yılından bu yana Spor Toto Basketbol Süper Ligi’ne sponsorluk desteği veriyor.

 

Bu çerçevede MetLife Emeklilik ve Hayat, 23 Mayıs’ta oynanan Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play – Off Çeyrek Final maçında da hem basketbolcuların hem de taraftarların heyecanına ortak oldu. Beşiktaş Sompo Japan ve Gaziantep basketbol takımları arasında 23 Mayıs Salı günü oynanan çeyrek final maçı sonrası MetLife tarafından sezonun Ribaund Lideri Vladimir Štimac’a kupası ve 10 bin TL değerindeki hediye çeki takdim edildi.

 

Karşılaşma öncesi gerçekleştirilen törenle ilgili olarak MetLife Genel Müdürü Deniz Yurtseven şunları söyledi; “İki yıl önce Türkiye Basketbol Federasyonu ile yaptığımız sponsorluk anlaşmamızla bugün ne kadar doğru bir adım attığımızı görüyoruz. Basketbol hem yükselen bir ekonomik değer üreten, hem uluslararası sportif başarılarımızı artıran hem de izleyici kitlesi yönünden sürekli gelişmekte olan bir spor dalı. Ülkemizde önemli bir takipçi kitlesi olan ve Avrupa’da büyük ses getiren Spor Toto Basketbol Süper Ligi’ne destek vererek, sayısı milyonları aşan basketbol izleyicilerine doğrudan erişme imkânı yakalıyoruz. Bildiğiniz gibi, birkaç gün önce Fenerbahçe basketbol takımının kazandığı Avrupa Şampiyonluğu ülkece hepimize çok büyük bir sevinç ve gurur yaşattı. Basketbolun bizi mutlu etmeye ve uluslararası başarılar getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum. MetLife olarak, sezonun Ribaund Lideri Vladimir Štimac’a kupasını vermek bizler için büyük onur. Kendisini ve bütün basketbol camiasını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Bu haber 518 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum