Penatrasyonun artmasına etki edecek..

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası 30 No’lu Meslek Komitesi ve Mersin Sigorta Acenteleri Derneği MESAD 25 Eylül  – 1 Ekim 2023 tarihlerini arasında kutlanan Sigortacılık Haftasında bir çok etkinlik ve faaliyet düzenledi.

Penatrasyonun artmasına etki edecek..
03 Ekim 2023 - 09:39

 

Mersin Hilton Oteli’nde düzenlenen Sigorta Haftası Kutlama ve Etkinlikleri ile ilgili basın açıklamasına MTSO 30 NO’LU Meslek Komitesi Başkanı Cemil Çaçur, MTSO 30 NO’LU Meslek Komitesi Meclis Üyesi Emel Bildik, Mersin Sigorta Acenteleri Derneği (MESAD) Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Abeş, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe, 30 NO’LU Meslek Komitesi Üyeleri, MESAD Üyeleri ve gazeteciler katıldı.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası 30 No’lu Meslek Komitesi ve Mersin Sigorta Acenteleri Derneği MESAD Yönetim ile Bu yıl 12.sini düzenlenen Sigorta Haftası Birlik ve Beraberlik Yemeği düzenlendi.
 

Haftanın anlam ve önemi üzerine MTSO 30. Grup Komite Üyesi Recep Aslan, Mersin Sigorta Acenteleri Derneği(MESAD) Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Abeş ve MESAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezin Aytuttu TRT Çukurova Radyosu’nda programa katıldı.
Penetrasyonun artmasına etki edecek en önemli adımlardan biri olan ilkokul ve ortaokul düzeyinde sigortacılık eğitimi çalışmasını Mersin Ahi Evran İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirdi.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası 30 No’lu Meslek Komitesi ve Mersin Sigorta Acenteleri Derneği MESAD Sigorta Haftası dolayısıyla Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı’nı, Mersin Akdeniz Belediye Başkanını ve Mersin Yenişehir Belediye Başkanını ziyaret etti.


Bu haber 275 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum