"SİGORTA ACENTELERİ VE PERSONEL İSTİHDAMI"

Toplu taşıma araçları, havaalanı, otogar, avm ve kamu kurumlarında da Sigortacılık Haftası’nın önemini vurgulayan afişler asıldığını ve bu afişlerin acentelere de dağıtıldığını belirten Gaziantep Ticaret Odası Sigortacılık Meslek Komitesi Başkanı Ökkeş Gün.

"SİGORTA ACENTELERİ VE PERSONEL İSTİHDAMI"
03 Ekim 2023 - 09:43

Toplu taşıma araçları, havaalanı, otogar, avm ve kamu kurumlarında da Sigortacılık Haftası’nın önemini vurgulayan afişler asıldığını ve bu afişlerin acentelere de dağıtıldığını belirten Gaziantep Ticaret Odası Sigortacılık Meslek Komitesi Başkanı Ökkeş Gün;

“Gaziantep Ticaret Odası “41 No’lu Sigorta Acenteleri Meslek Grubu” Komitemiz tarafından SİGORTA HAFTASI münasebetiyle düzenlenen “SİGORTA ACENTELERİ VE PERSONEL İSTİHDAMI” isimli toplantımıza Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO – Bankacılık, Finans ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Erhan AKARDENİZ Hocam ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü MESEM Ana Koordinatörü Sayın Esin AHNEAK Hocamın sunumları, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğünden MESEM Koordinatörü Sayın Hasan HARPUTLUOĞLU, Şehit Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı (MESEM Sorumlusu) Sayın Fatih KURTGÖZ Hocamın katkılarıyla Sigorta Acentelerinin personel istihdamı konusunda değerlendirme toplantımızı düzenledik.

Katılımlarından dolayı GASAD Dernek Başkanı Sayın İhsan YİĞİT ve Yönetimine, Değerli Sigorta Acentesi Meslektaşlarıma, toplantımızın düzenlenmesinde emeğine geçen GTO Meslek Komitesi personelleri ve Sigorta Acenteleri Meslek Komite Üyelerine teşekkür ederim.

Ökkeş GÜN
Gaziantep Ticaret Odası 41 No’lu Sigorta Acenteleri Meslek Grubu Komite Başkanı”

Kaynak: SİGORTA GÜNDEMİ 


Bu haber 302 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum