NN Hayat ve Emeklilik'ten "Doğa İçin Önce Sen" Sergisi

“Önce Sen” mottosu ile müşterilerine özel ayrıcalık ve avantajlarla dolu hizmetler sunan NN Hayat ve Emeklilik, şehir hayatında doğaya dikkat çekmek amacıyla “Doğa İçin Önce Sen” yarışmasını gerçekleş

NN Hayat ve Emeklilik'ten "Doğa İçin Önce Sen" Sergisi
01 Kasım 2018 - 02:10
“Önce Sen” mottosu ile müşterilerine özel ayrıcalık ve avantajlarla dolu hizmetler sunan NN Hayat ve Emeklilik, şehir hayatında doğaya dikkat çekmek amacıyla “Doğa İçin Önce Sen” yarışmasını gerçekleştirdi. Sosyal medya üzerinden düzenlenen yarışmaya 3.500’den fazla kişi katılım sağladı ve 20 fotoğraf finale kaldı.



“Doğa İçin Önce Sen” yarışmasında finale kalan fotoğraflar, 15 Ekim – 15 Kasım tarihlerinde The Marmara Pera’da sergilenecek.



Şehrin içindeki gizli kalan doğaya dikkat çekmek için yarışmayı düzenlediklerini belirten NN Hayat ve Emeklilik Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Beste Yıldız; “Günümüzde hızla şehirleşen ve grileşen dünyanın içinde yok olmaya yüz tutmuş bir doğanın olması, yarışmanın konusunda belirleyici bir rol oynadı. NN Hayat ve Emeklilik olarak “Önce Sen” mottomuzdan yola çıkarak, doğaya sahip çıkılması gerektiğini düşünerek yarışmanın adını “Doğa İçin Önce Sen” olarak kararlaştırdık ve sosyal medya üzerinden yarışmamızı gerçekleştirdik. Bu sayede birçok kişinin sağlıklı bir gelecek için doğayı fark etmesini sağladığımız için çok mutluyuz” dedi.

NN Hayat ve Emeklilik, paylaşılan fotoğraflar arasından ilk 20’yi belirleyerek Ege Orman Vakfına toplam 2.000 fidan bağışında bulundu, seçilen ilk 3 fotoğrafı ise ödüllendirdi.
Bu haber 528 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum