Aegon Türkiye, 10. yılını Aegon Grup Dünya Başkanı Alex Wynaendts'ın katılımıyla Esma Sultan Yalısı'nda kutladı.

Türkiye pazarına girdiği günden bu yana her yıl başarılarını katlayarak yoluna devam eden Aegon Türkiye, 10

Aegon Türkiye, 10. yılını Aegon Grup Dünya Başkanı Alex Wynaendts'ın katılımıyla Esma Sultan Yalısı'nda kutladı.
01 Kasım 2018 - 02:10
Türkiye pazarına girdiği günden bu yana her yıl başarılarını katlayarak yoluna devam eden Aegon Türkiye, 10. yılını Aegon Grup Dünya Başkanı Alex Wynaendts, Aegon Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Uğur Tozşekerli ve çalışanlarının katılımı ile Esma Sultan Yalısı’nda kutladı. Aegon Türkiye çalışanları başarılarını, sanatçı Burcu Güneş’in şarkıları eşliğinde kutlamanın mutluluğunu yaşadı.



Aegon Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Uğur Tozşekerli onuncu yılları nedeniyle yaşadıkları mutluluğu şu sözlerle ifade etti: “On yıldır en iyi bildiğimiz işi yapıyor, müşterilerimizin finansal geleceklerini güvence altına almalarına yardımcı olacak ürün ve hizmetler sunuyoruz. Geçen süre içerisinde Turuncu Elma, Prim İadeli Hayat Sigortası, Ödüllü Birikim gibi sektöre yön veren inovatif ürünler geliştirdik. Aegon Türkiye olarak 2017’de yakaladığımız %40’lık büyümeyle müşterilerimizin satın alma tecrübesini zenginleştiren ve satış sonrasında da hayatını kolaylaştıran teknolojik yatırımlarla fark yaratmaya devam ediyoruz.



Türkiye genç nüfusuyla büyüme potansiyeline sahip bir pazar ve Avrupa bölgesinin önemli ülkelerinden biri konumunda yer alıyor. Bugün 700 çalışanımız, 400’ü aşkın acentemiz ile 70 bine yaklaşan müşterimize hizmet vermenin gururunu yaşıyor, bulunduğu bölgede yüksek satış oranları ile dikkate değer, göz dolduran bir performans sergiliyoruz.



Yılın ilk sekiz ayının performansına da baktığımızda geçen yılın aynı dönemine oranla %33,51 oranında büyüyerek hayat sigortası toplam prim üretimimizi 314 milyon liraya yükselttik. Aegon Türkiye’nin hayat sigortası pazar payı ise %6,28 olarak gerçekleşti. Birikimli hayat sigortalarında ise sektördeki lider konumumuzu sürdürüyoruz.



Müşterilerimizin hayatlarına dokunan, geleceğin belirsiz durumlarına karşı güvende hissetmelerini sağlayan ürünler geliştirirken aynı zamanda teknoloji ve insana yaptığımız yatırımlarla da sektörümüzdeki öncü şirketlerden biriyiz. Aegon Türkiye, gerek başlangıçta parçası olduğu Orta ve Doğu Avrupa gerekse Aegon Kıta Avrupası ülkeleri arasında teknolojiye yaptığı yatırımlar ve kurulduğu ilk günden bu yana ürettiği inovatif projelerle farkını ortaya koymayı bildi. Tıpkı ilk günkü heyecanımızla çalışmalarımıza yön vererek müşterilerimize ihtiyaçlarına özel yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya ve ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam edeceğiz. Tüm çalışanlarımızı bu süreçte gösterdikleri başarılı performans nedeniyle tebrik ediyor, nice on yılları birlikte kutlamayı diliyorum.’’
Bu haber 509 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum