Anadolu Hayat Emeklilik Acenteleri Sicilya'da Buluştu

Anadolu Hayat Emeklilik, başarılı acenteleri için Akdeniz'in en büyük adası Sicilya’ya bir seyahat düzenledi

Anadolu Hayat Emeklilik Acenteleri Sicilya'da Buluştu
01 Kasım 2018 - 02:07
Anadolu Hayat Emeklilik, başarılı acenteleri için Akdeniz'in en büyük adası Sicilya’ya bir seyahat düzenledi. 21-24 Eylül tarihlerinde gerçekleşen gezide acenteler doğa ve tarihle dolu adayı keşfetme ve benzersiz İtalyan mutfağını tatma fırsatı buldu.



Anadolu Hayat Emeklilik, başarılı acentelerini Sicilya’ya düzenlediği bir seyahatte bir araya getirdi. Dört gün süren seyahatin ilk günü amfi tiyatrosu, kültürü ve mimarisiyle ünlü Siraküza ile başladı. Ardından dünya mirası listesinde yer alan Noto ziyaret edildi. Ertesi gün Katanya’ya giden acenteler, Avrupa kıtasındaki en yüksek yanardağ olan Etna’yı ziyaret etti. Seyahat, ‘Baba’ filmine de ev sahipliği yapan Savoka ve benzersiz tabiatıyla Taormina gezileriyle son buldu.

Sicilya’nın doğa ve tarih dolu atmosferinde keyifli saatler geçiren Anadolu Hayat Emeklilik acenteleri, lezzetli İtalyan mutfağını da tatma fırsatı buldu.



Anadolu Hayat Emeklilik Hakkında

Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortaları alanlarında hizmet sunan Anadolu Hayat Emeklilik, 1990 yılında “Türkiye’nin ilk hayat sigortası şirketi” olarak kuruldu. Halka açık ilk emeklilik şirketi olan Anadolu Hayat Emeklilik, Hayat Sigortaları ve Bireysel Emeklilik Sistemi ile en büyük fon yaratan şirket olma özelliğini taşıyor. 1 milyon 100 bini aşan katılımcı sayısıyla Anadolu Hayat Emeklilik, sistemdeki lider pozisyonunu güçlendirmeye devam ediyor. Sistemden emekli olan kişi sayısında da öncü konumunu koruyan Şirket, Sistem emeklilerinin yüzde 26’sına sahiptir. Genel Müdürlüğü İstanbul'da bulunan Şirketin; İstanbul (3), Ankara (2), Adana, Bursa, İzmir, Antalya, Kocaeli ve Trabzon’da Bölge Satış Müdürlükleri ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Şubesi bulunuyor. Anadolu Hayat Emeklilik sayısı 550’yi aşan direkt satış ekibi, 290’a yakın özel acentesi ve Türkiye İş Bankası ve Anadolubank’ın toplam bin 450’yi aşan banka şubeleri aracılığıyla hizmet sunuyor.
Bu haber 574 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum