MESAD Fuar tanıtım ekibine ev sahipliği yaptı.

Uluslararası sigorta fuar ve kongre komitesi Mersin Sigorta Acenteliği ev sahipliğinde protokol üyeleri ile meslektaşlara organizasyon hakkında bilgilindirme toplantısı gerçekleştirdi. Konu ile ilgili Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin ABEŞ tüm katılımcılara teşekkür etti.

MESAD Fuar tanıtım ekibine ev sahipliği yaptı.
13 Ocak 2022 - 10:36
DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ ;

Antalya sigorta acenteleri derneğimizin uzun süredir çalışmaları devam eden Uluslararası Sigorta Fuarı Ve Kongresi bilgilendirme toplantısını 10 Ocak 2022 tarihinde sizlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik.

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Dinler, TOBB SAİK Yönetim Kurulu Üyesi Osman İnandıoğlu, USFK Yönetim kurulu Başkanı İbrahim Düzenli ve Osman Tüken, Adana Sigorta Acenteleri Dernek Başkanı Ayhan Gökçelik, Osmaniye Sigorta Acenteleri Dernek Başkanı Metin Sevmez,  Çukurova sigorta acenteleri denek başkanı Gökhan Sözen, İçel sigorta acenteleri dernek başkanı Gürsel Alişan, Mersin acenteleri meslektaşlarımıza toplantının oluşumunda emek harcayan MESAD Yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim.

Antalya sigorta acenteleri derneğimiz ülkemizin sigorta bilincinin artması için çok güzel bir adım attılar. Türkiye de ilk kez düzenlenecek olan sigorta fuarını organize etmek için yola çıktılar MESAD olarak da İbrahim Başkan neznin de tüm dernek yetkililerini tebrik ediyor onlara şükranlarımızı sunuyoruz.

Tüm meslektaşlarımızın ve sektörün fuarımıza gönül vermesi destek vermesi gerekir. Bizde Mersinli meslektaşları olarak yürekten destekliyoruz. 

Değerli meslektaşlarımız bu toplantı birkez daha gösterdi ki bir olmanın tek vücut olmanın güçlü olmanın yolu birlik ve beraberlikten geçmektedir. Mesleğimizin çatı örgütleri olan SAİK, Ticaret Odası ve derneğimiz mesleğimize katkı sunarak, sorunlarını çözerek Mersin için bir arada hareket ettiğini bu toplantıda göstermiş bundan sonrada gösterecektir.
2022 yılının tüm meslektaşlarımıza bol kazançlı bir yıl olmasını temenni ederiz.


Fahrettin ABEŞ
MESAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI
Bu haber 1330 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum