KARA PARA AKLIYOR suçlaması olacaktır..

Sektör temsilcileri olarak ister kendimizi düzeltelim, ister düzeltmeyelim.Nasıl olsa inceleyen yok, nasıl olsa araştıran yok devri , son bulacak . Bunu rica olarak algılamayan varsa , bir meslektaş olarak birlik beraberlik çağrısı olarak algılamak istemeyip tehdit olarak algılayan varsada  istediği gibi algılasın.

KARA PARA AKLIYOR suçlaması olacaktır..
11 Ocak 2021 - 18:29
Sevgili Meslektaşlarıma duyuru
Sektörde emlakçı dask keser, kuaför trafik poliçesi satar.Otobüs Bilet bayi seyahat sigortası satar.
Komitede görev almış, sorunlarımızı çözsün diye seçip gönderdiğimiz sahış sigorta acentelerine iş paylaşımı değilde, emlakçı galericiye komisyon karşılığı poliçe verir.
Artık yeterrrrrr
Bugüne dek 15-20 kişiye yakın acenteyi delilli ispatlı savcılığa suç duyurusunda bulundum. Hazineye değil. Hazineye şikayet ettiğimizde birşey çıkmıyor. Savcılığa suç duyurusunda bulundum ki
5684 sayılı kanunu, Kişisel Verileri Koruma Kanunu ve ilgili kanunları çalıştırarak ceza almaları için çaba sarfediyorum.
Eğer sektörde düzelme bekliyorsan bilmem şu Stk Başkanından, yok şu Sendika Başkanından değil önceee kendinizden bekleyin.
Sektör düzelecekse önce biz kendimizi düzelterek başlatalım.
Sektörün kötü çoçuğu ben olayım hiç sıkıntı yok bundan sonra delil ispat yakaladığım ister küçük, ister büyük acente olsun direk savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı ilanen duyuruyorum.
Resimde isim ve telefonu sildim, çünkü ismi geçen acente dostumuzun konu ile alakası olmadığı ortaya çıktı.
Bakın sevgili Dostlar, Komisyon kırmak da dahil bu şekilde yarı yarıya primle poliçe kesilmesi kara para aklamaya girer. Poliçe üzerindeki primden aşağı prim alamazsınız. Ticarettir ben istediğim parayı alırım diyorsunuz, Ticaret kanununa göre alırsınız ama hukuki mecraya taşındığında düşük para alınması tespit edilmesi halinde benim suç duyurumda bu acenteye karşı iddiam KARA PARA AKLIYOR suçlaması olacaktır.
Çok açık ve net yazıyorum yaklaşık 20 kişi hakkında suç duyurum vardır. Devam eden mahkemelerim mevcuttur. Karar çıktıgında da gerekli izinleri alarak bu grupta paylaşacağım.
Sektör temsilcileri olarak ister kendimizi düzeltelim, ister düzeltmeyelim.Nasıl olsa inceleyen yok, nasıl olsa araştıran yok devri , son bulacak .
Bunu rica olarak algılamayan varsa , bir meslektaş olarak birlik beraberlik çağrısı olarak algılamak istemeyip tehdit olarak algılayan varsada  istediği gibi algılasın.

Saygılarımla 
Erdoğan BODUR 
Bu haber 4824 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum