Emaa Sigorta Sermayesini 450 milyon TL'ye Çıkardı.

Emaa Sigorta Yönetim Kurulu, 11.08.2023 tarihinde aldığı kararla şirket sermayesini 450.000.000 TL’ye çıkarılmasına yönelik süreci resmi olarak sonuçlandırdı. Şirket yönetim kurulu bu kararıyla sermayenin arttırılmasına ilişkin esas sözleşme değişikliği önerisiyle birlikte şirket genel kuruluna toplantı çağrısında bulundu.

Emaa Sigorta Sermayesini 450 milyon TL'ye Çıkardı.
03 Ekim 2023 - 11:49

 

Emaa Sigorta Yönetim Kurulu, 11.08.2023 tarihinde aldığı kararla şirket sermayesini 450.000.000 TL’ye çıkarılmasına yönelik süreci resmi olarak sonuçlandırdı. Şirket yönetim kurulu bu kararıyla sermayenin arttırılmasına ilişkin esas sözleşme değişikliği önerisiyle birlikte şirket genel kuruluna toplantı çağrısında bulundu.

Emaa Sigorta Yönetim Kurulu, 11.08.2023 tarihinde aldığı kararla şirket sermayesini 450.000.000 TL’ye çıkarılmasına yönelik süreci resmi olarak sonuçlandırdı. Şirket yönetim kurulu bu kararıyla sermayenin arttırılmasına ilişkin esas sözleşme değişikliği önerisiyle birlikte şirket genel kuruluna toplantı çağrısında bulundu. Alınan karara göre, şirketin hali hazırda tamamı ödenmiş olan sermayesine 180.000.000 TL daha ilave edilerek toplam sermayesini 450.000.000 TL’ye çıkarıldı.

Merkezi İstanbul’da bulunan, turizm ve enerji sektörünün güçlü markası Gateway Management Lojistik A.Ş. ‘nin kurucusu olduğu EMAA Sigorta A.Ş. hayat dışı sigortacılık branşlarında faaliyette bulunmak amacıyla 25.10.2021 tarihinde kuruldu. Hayat dışı sigortacılık alanında; kaza, hastalık/sağlık, kara araçları, nakliyat, yangın ve doğal afetler, genel zararlar, genel sorumluluk, kredi, finansal kayıplar, hukuksal koruma ve destek sigortaları branşlarında faaliyet göstermek üzere gerekli izinleri aldı ve ilk poliçesini 02.07.2022 tarihinde düzenledi.

Halihazırda seyahat sağlık sigortası ürünü ile müşterilerine ulaşan ve bu branşta sektör lideri olan şirket, diğer branşlarda da hizmet vermek üzere acenteleri ile iş birliğine hazırlanıyor.

Daha İyisi İçin Değişimin Kendisi Ol

Sermaye artışının şirkete daha fazla güç katacağını belirten ve değişen müşteri ihtiyaçlarına yönelik tasarladığımız yeni ürünlerle sigorta pazarını geliştirmek istediklerini vurgulayan Emaa Sigorta Genel Müdürü Özgür Öntürk şunları söyledi: ”Sigortacılık sektörünün geleceğine yönelik belirlediğimiz güçlü vizyonumuzu dinamik ve tecrübeli ekiplerimizin çalışmaları ve sermayedarımızdan aldığımız güç ile birleştirerek Türk Sigorta sektörünün gelişmesine ve büyümesine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Daha iyisi için “Değişimin kendisi ol” diyerek yola çıktık. Kurumsal kimliğimiz ve insan odaklı yaklaşımımız ile hem bulunduğumuz coğrafyada hem de sınırlarımızın ötesinde, güven ve bağlılık yaratma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu vizyonumuzu da sermaye artışımız ile güçlendirdik. Bir başka heyecanımız ise yakın zamanda acentelerimiz ile buluşuyor olmak. Değişen müşteri ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiğimiz yeni nesil hizmetlerimizi 2023’ün son çeyreğinde acentelerimiz ile buluşturmaya hazırlanıyoruz. Çok heyecanlıyız ve gururluyuz.” dedi.

Bu haber 387 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum