BU İŞ NASIL YAPILIR HERKES GÖRECEK !

Bir tavuk döner ürününü düşünün bütün ülkede yüzlerce binlerce satış noktası var ama isteyen istediği yerde hiç bir mezuniyeti olmadan iş yapmak için bir devlet organına para ödemeden iş yeri açma ve

BU İŞ NASIL YAPILIR HERKES GÖRECEK !
14 Aralık 2019 - 11:52
Bir tavuk döner ürününü düşünün bütün ülkede yüzlerce binlerce satış noktası var ama isteyen istediği yerde hiç bir mezuniyeti olmadan iş yapmak için bir devlet organına para ödemeden iş yeri açma ve işletme olanağına sahip.
Şimdi diyeceksiniz bize ne tavuk dönerden diye öyle değil o işler nasıl mı? Şöyle ülkemizin sağlıklı beslenme konusunda profesör ünvanı almış bir kişi kalkıyor tavukdan döner olmaz diyor diyor da demesi yanına kar kalmıyor tavuk döner işletme sahipleri mesleğimizi incitiyor karalıyor diye hakkında suç duyurusu yaparak mahkemeye başvurdular helal olsun ayakta alkışlıyorum emeklerine ekmeklerine sahip çıkıyorlar .

Bir kişinin yaptığı iş umududur gururudur hayatıdır bunu elimizden alınmasına vesile olanlardan bunun hesabını soracağız.
Boy boy resim paylaşarak sosyal medyada sektör temsilcisi nidaları atanlar zannetmeyin iş yaptığınızı düşündüğümüzü neyin peşinde olduğunuzu herkes biliyor .
Bu yazımdan kendine pay çıkartan kim var ise hakkım haram olsun bilesiniz.

Yakında çok yakında bu iş nasıl yapılır herkes görecek selametle kalın.

Saygılarımla

Yalçın METİN
Bu haber 546 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum