BİR DEPREM SİGORTASI ŞOKU DAHA...

Dask, biz poliçe üretmiyoruz ki, bizlik sorun yok diyor .  Şirket, hata dask merkez tarafından geliyor, bizlik sorun yok diyor . Belediye, adres kodu var, sigorta şirketi poliçe düzenleyebilir, bizlik sorun yok diyor . DASK kurumundaki hanımefendiye durumu anlatıyorum 2 aydır dask yapılamıyor bu konutlara, biz poliçe düzenleyen birim değiliz, adres kodu olan her yere dask düzenlenebilir diyor .

BİR DEPREM SİGORTASI ŞOKU DAHA...
02 Mart 2021 - 15:11
Deprem sigortası yapılmak istenen konut için ekrandan hata alınıyor, (Köy yerleşim alanı/Kentsel dönüşüm veya Riskli Yapı olarak tespit edilen bu bina için Zorunlu Deprem Sigortası teminatı verilmemektedir)
Hiçbir şirket buraya deprem sigortası yapamıyor.
Konutta hiçbir problem olmadığı halde, şirket-dask-belediye (şeytan) üçgeninde dönüp duruyoruz.
Konutun bulunduğu bina dahil çevresindeki 4 binaya da dask düzenlenemiyor.
Tam ortalarında bulunan bahçe için kentsel dönüşüm projesi varmış .(belediyeden aldığımız bilgi)
Dask, biz poliçe üretmiyoruz ki, bizlik sorun yok diyor . 
Şirket, hata dask merkez tarafından geliyor, bizlik sorun yok diyor .
Belediye, adres kodu var, sigorta şirketi poliçe düzenleyebilir, bizlik sorun yok diyor .
DASK kurumundaki hanımefendiye durumu anlatıyorum 2 aydır dask yapılamıyor bu konutlara, biz poliçe düzenleyen birim değiliz, adres kodu olan her yere dask düzenlenebilir diyor .
Vallahi ben konut sahibinin yerinde olsaydım, Cimer'den tutun da Hazine Bakanlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü'ne hepsine Daskı şikayet ederdim.
Böyle, lakayıt bir birim olamaz herhalde.
İnanmayacaksınız, içişleri bakanlığından bir bey ile görüştüm, sağ olsun Çevre ve Şehircilik Bakanlığındaki arkadaşlarına da danıştı, Dask kurumuna buralardan bir bildirim olmuyormuş, bey efendi 'biz de, Dask kurumundan bir muhatap bulamıyoruz, çok enteresan' dedi......
Bu konut, kendi konutumdu ve daha geçen ağustosa kadar her yıl düzenli deprem ve konut sigortalarını yaptığım bir konut, ağustosta sattım, alan kişi şimdi bizden bile şüphe ediyor, kusurlu evi sattınız bize diye <br /> </div> <div class=
Bu haber 6129 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum