AXA SİGORTA : GELECEK SENSİN

AXA Sigorta, fuarımızın "Gelecek Sensin" sponsoru olmuştur. Bu doğrultuda Sigorta sektöründe istihdam edilebilecek mesleki eğitim dallarında eğitim gören mühendislik, aktüerya, sigorta ve risk yönetimi gibi ana daldaki öğrencilerin fuara katılımının sponsoru olmuştur.

AXA SİGORTA : GELECEK SENSİN
16 Eylül 2021 - 09:19
Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi Yönetim Kurulu olarak, Axa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Syn. Yavuz ÖLKEN beyi ziyaret ettik.

3 - 5 Mart 2022 tarihinde Antalya Belek'te ülkemizde ilk ve tek olarak gerçekleştireceğimiz Sigortacılık Fuarımız ile ilgili istişarede bulunduk.

Bu sene fuarımızın ana temasını küresel ısınma ve iklim değişikliği olarak belirlemişdik. Axa Sigorta Genel Müdürümüz Yavuz bey, konu hakkındaki tecrübe ve bilgisi ile bu temaya önemli katkı sağlamıştır. Axa Sigorta, fuarımızın sıfır karbon moderatörü olmuştur.

Hedefimiz; fuarımızın gerçekleştirilmesi ile üretilecek karbon salınımını, etkinlik sonunda sıfıra indirmektir. Bu konudaki vizyon ve katkılarından dolayı Genel Müdürümüz Yavuz Ölken beye ve ekibine teşekkür ediyoruz.

Diğer yandan AXA Sigorta, fuarımızın "Gelecek Sensin" sponsoru olmuştur. Bu doğrultuda Sigorta sektöründe istihdam edilebilecek mesleki eğitim dallarında eğitim gören mühendislik, aktüerya, sigorta ve risk yönetimi gibi ana daldaki öğrencilerin fuara katılımına sponsor olmuştur.

Ülkemize ve sektörümüze hayırlı olmasını diliyoruz.

#ansad #sigortacilikfuari #Axasigorta #belek2022 #sigortahaber #sigortagundem#sigortacigazetesi #geleceksensin #sıfırkarbon #küreselısınma #iklimdeğişikliği #karbonayakizi #bestacente #noyandoğan 
Bu haber 711 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum