ASİSTANS FİRMALARIN VERDİĞİ SIKINTILAR GÜNDEM KONUSU

TOBB SAİK YÖNETİCİLERİ, TSB YÖNETİCİLERİ ve ASİSTANS ŞİRKETLER İLE DÜZENLENEN TOPLANTIYA KATILMIŞTIR.

ASİSTANS FİRMALARIN VERDİĞİ SIKINTILAR GÜNDEM KONUSU
16 Eylül 2021 - 09:25 - Güncelleme: 16 Eylül 2021 - 09:36


Değerli Meslektaşlarımız,TOBB SAİK Yöneticileri 15 Eylül 2021 tarihinde  TSB , Sigorta Şirketleri, tüm Asistans Firmaların ve büyük sektörel tedarikçi firmalarının yöneticileri ile  birlikte Sigorta Sektöründeki ikame araç temininde yaşanılan sorunlarla ilgili olarak video konferans aracılığıyla önemli bir toplantı yapmışlardır.

TOBB SAİK Yöneticileri; İkame araç ve çekici sorunları için acenteler adına rahatsızlıkları katılımcılara aktarmışlardır.  Keza Sigorta şirketleri yöneticileri de  benzer sorun ve şikayetlerde bulunmuştur.
 

Toplantıya katılan her kurum kendi açısından konu ve sorunları  değerlendirerek görüş ve önerilerini katılımcılara aktarmışlardır.

Toplantı Asistans hizmetleri anlamında katılım ve büyüklük açısından bir ilk olma özelliği taşımıştır.

Toplantı sonunda tüm tarafların katılacağı bir komisyon kurularak ortak çözümü bulma ve sorunları giderme kararı alınmıştır.

Ortak çalışmalar sonrasında sorunların çözümü adına alınan karar ve yapılacak uygulamalar sektör ile de paylaşılacaktır.

Biz Acenteleri ve müşterilerimizi operasyonel ve hizmet kalitesi açısından çok ilgilendiren böyle önemli bir konuda da gerekli çalışmalar yapan TOBB SAİK Yöneticilerine ve toplantıya katılan diğer kurum temsilcilerine Ekibimiz adına teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla,
Acentelerin Sesi Ekibi


Bu haber 744 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum