Alpha Assistance ve GRI Sigorta İşbirliği Anlaşması İmzaladı.

“Asistans” hizmetleri sektörünün yeni oyuncusu Alpha Assistance anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Alpha Assistance geçtiğimiz günlerde yerli hafif ticari araç üreticisi KARSAN ile yaptığı anlaşmanın ardından sigorta sektörünün İzmir merkezli yeni yerel temsilcisi GRI Sigorta ile anlaştı.

Alpha Assistance ve GRI Sigorta İşbirliği Anlaşması İmzaladı.
01 Nisan 2021 - 19:00 - Güncelleme: 01 Nisan 2021 - 19:06
“Asistans” hizmetleri sektörünün yeni oyuncusu Alpha Assistance anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Alpha Assistance geçtiğimiz günlerde yerli hafif ticari araç üreticisi KARSAN ile yaptığı anlaşmanın ardından sigorta sektörünün İzmir merkezli yeni yerel temsilcisi GRI Sigorta ile anlaştı.
Yüzde 100 Yerli Sermaye
50 Milyon TL nominal sermayeye sahip GRI Sigorta A.Ş., İzmir ilinde Genel Müdürlüğe sahip ilk sigorta şirketidir. Yüzde 100 yerli ve Türkiye menşeli. Sektöre yeni giren GRI Sigorta, uzun yıllara dayanan sigortacılık tecrübesini deneyimli kadrosu ile sektöre yansıtmaya devam ediyor. GRI Sigorta Ortağı ve Genel Müdürü Rüstem Güngör ve Alpha Assistance Genel Müdürü Özgür Tezer de geçtiğimiz hafta imzaladıkları yardım anlaşmasının ardından sektöre yönelik çeşitli değerlendirmelerde bulundu.
Sigorta sektörünün pandemi döneminde çok iyi bir iş çıkardığını ve 2020 yılını bir kez daha büyüme ile kapattıklarını belirten GRI Sigorta Ortağı ve Genel Müdürü Rüstem Güngör, Alpha ile yaptıkları anlaşmadan memnun kaldıklarını kaydetti. Dijital hız asistanı sloganıyla sektöre yeni giren Assistance. Yeni asistanlık şirketi Alpha ile yaptıkları anlaşma ile geleceğe yatırım yaptıklarını kaydeden Güngör, “Çağın gereksinimlerini karşılayan asistans hizmeti almak, kendimiz için öngördüğümüz kaliteli ve hızlı hizmet hedeflerimizle son derece örtüşüyor. müşteriler ”.
Öte yandan Alpha Assistance Genel Müdürü Özgür Tezer, sigorta sektöründe bu anlaşmalardan memnun olduklarını belirterek, “Şirketimiz için kurulan GRI Sigorta ile asistans hizmetleri anlaşması yapmak çok önemli bir başarı oldu. tamamen yerli sermaye ile kurulmuş ve kuruluşunun ilk aylarından itibaren son derece önemli üretim rakamlarına ulaşmıştır. ” Sigorta Genel Müdürü Rüstem Güngör ve değerli meslektaşlarına teşekkür etti.
Uzun yıllar sürecek bir anlaşma yaptıklarını kaydeden Tezer, “GRI Sigorta ile başlayan maceralar yeni firmalarla devam edecek” dedi. 
Dinamik ve teknolojik bir ekibe sahip Alpha Assistance'ın sigorta sektöründeki asistans hizmetlerine yenilikler getirmeye devam edeceğini belirtti.
 
Bu haber 2739 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum