AFYON ACENTELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ.

Geleneksel hale getirilen iftar yemeği 2024 yılında da gerçekleştirildi.

AFYON ACENTELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ.
25 Mart 2024 - 16:24 - Güncelleme: 25 Mart 2024 - 17:15
İFTARDA BİR ARAYA GELDİLER
Afyon Sigorta Acenteleri Derneği, Jura Otel'de iftar daveti verdi. ATSO Meclis Üyesi ve AFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem'in ev sahipliğindeki davete Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey, Meclis Başkan Yardımcısı Şükrü Bızıkçı, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Mühsürler ve İbrahim Sömer, Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Çetin, ATSO 24. Meslek Komitesi Başkanı ve AFSAD Genel Sekreteri Durmuş Gümüş ve sektör temsilcileri katıldı.

Burada bir konuşma yapan AFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem,

AFSAD'ın 16'ncı yılını kutladıklarını, sektörde bilinir ve sözü dinlenir bir dernek olduklarını kaydetti. Özerdem, tüm katılımcılara teşekkür etti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey ise sigortacılık sektörünün güçlendiğini vurgulayarak ATSO'nun lobi faaliyetlerinde 24. Meslek Komitesi'nin çalışmalarının önemli bir yer tuttuğunu belirtti.


İftar daveti, Open Yazılım Genel Koordinatörü Feyyaz Kahya'nın Open Yazılım hakkında sunumunun ardından Mesleki faaliyetlerinde 25.yılları içersinde bulunan acentelere plaket takdimi ve fotoğraf çekimi ,plaket sponsoru Öztürk OTOMOTİV işletme sahibi Yalçin Öztürk  plaket takdimi ile sona erdi. 
 

 
Bu haber 160 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum