SAB'dan SAİK'e Kurumsal E-Posta Süreci İçin Talep

Sigorta Acenteleri Derneği (SAB), sigorta acenteleri için kurumsal e-posta kullanımı zorunluluğunu acentelerin üzerinde bulunan iş baskısı ile Ramazan Bayramını da göz önünde bulundurarak son tarih olarak belirlenen 29 Mart 2024 tarihini üç ay uzatılmasını 28 Haziran 2024 tarihine ertelenmesini önerdi.

SAB'dan SAİK'e Kurumsal E-Posta Süreci İçin Talep
25 Mart 2024 - 18:03 - Güncelleme: 25 Mart 2024 - 18:07

TOBB ve SBM tarafından acentelere yönelik getirilen kurumsal e-posta alma zorunluluğuna uyum sağlamaları için SAB olarak başlattığımız “Acentelerin Kurumsal Uzantılı E-Posta Adreslerinin Kullanımına Yönelik SAB Destek Projesi” kapsamında meslektaşlarımıza özel avantajlı paketler ve SAB üyelerine özel indirimler sunuyoruz. Bu sayede acenteler kurumsal e-posta geçişlerini hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabiliyor.

29 Mart 2024’te sona erecek zorunluluk öncesi, SAB Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Ayhan Çalık, projeyle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“TOBB ve SBM’nin sigorta acenteleri için kurumsal e-posta kullanımını zorunlu hale getirmesiyle hayata geçirdiğimiz projeye büyük ilgi var. Acentelerin projemize ilgi göstermesinden ziyadesiyle memnunum. SAB olarak doğru bir iş yaptık. Projemizin acentelere duyurulduğu günden bu yana geçen iki aylık sürede yüzlerce acente projemizden faydalandı. Acenteler projemizde çözüm ortağımız olan MedyaFi’nin desteğiyle sunulan kurumsal e-posta ve web sitesi avantajlı paketler ve SAB üyelerine özel indirimlerle geçişlerini kolaylaştırıyorlar. Tüm Acentelerimizi SBM girişlerinin engellenmemesi için güncelleme için belirlenmiş son gün olan 29 Mart ‘dan önce SAB projesinden faydalanmaya davet ediyoruz.

Ayrıca SAB olarak SAİK’e şu çağrıda bulunmak istiyoruz; Acentelerin üzerinde bulunan iş baskısı ile Ramazan bayramını da göz önünde bulundurarak son tarih olarak belirlenen 29 Mart 2024 tarihini üç ay uzatılmasını 28 Haziran 2024 tarihine ertelenmesini öneriyoruz.” dedi.

Bu haber 129 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum