Sigorta Eksperleri ile SEİK Üyeleri bir araya geldi.

SEİK, Ege Sigorta Eksperleri Derneği (ESED) Ev Sahipliğinde gerçekleştirilen Sigorta Eksperleri Ege Bölgesi Sektör Buluşması Konulu Organizasyona Katıldı.

Sigorta Eksperleri ile SEİK Üyeleri bir araya geldi.
29 Mayıs 2025 - 19:13 - Güncelleme: 29 Mayıs 2025 - 19:18
SEİK, Ege Sigorta Eksperleri Derneği (ESED) Ev Sahipliğinde gerçekleştirilen Sigorta Eksperleri Ege Bölgesi Sektör Buluşması Konulu Organizasyona Katıldı.

24 Mayıs 2025 Cumartesi günü, Ege Sigorta Eksperleri Derneği (ESED) ev sahipliğinde İzmir’de gerçekleştirilen organizasyonda; mesleki kuruluşların temsilcileri, İzmir başta olmak üzere Aydın, Manisa ve Denizli’den Sigorta Eksperleri ve aileleri, eksperlik ruhsatlarını yeni alan Sigorta Eksperleri SEİK Üyeleri ile bir araya geldi.

Sektörel gelişmelerin değerlendirildiği, karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ve mesleki dayanışmanın pekiştirildiği bu özel buluşmaya;
TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi (SEİK) Başkanı Ahmet Nedim Erdem, SEİK üyeleri Burçin Yasan, Alp Gülşener, Seçkin Durahim ve İcra Komitesi üyeliğinin yanı sıra ODSED Başkanlığı görevini de sürdüren Engin Özaydın katılım sağladı.

Toplantıya ayrıca; TÜSED Başkanı Selim Kesici, SEDEV Başkanı Tamer Topal, ASED Başkanı Cafer Yalçıntaş ve Derneklerin Yönetim kadroları da iştirak etti.

SEİK’in Sigorta Eksperleri Dernek temsilcileri ve aileleri ile biraraya geldiği organizasyonun sonucunda; mesleki dayanışmanın ve ortak vizyonun artarak devam etmesi vurgulandı.
Bu haber 628 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum