Sigorta Acenteleri Platformu toplandı.

Toplantı sonrası Ayhan ÇALIK ''SAB derneği olarak mesleki sivil toplum örgütlerimizle Sigorta Acenteleri Platformu içinde bulunmak ve katılım sağlayan tüm derneklerin sorunlarımızın ortak olduğunu vurgulaması bize umut verdi. Birlikte atacağımız adımlarının sektörümüze büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz '' dedi.

Sigorta Acenteleri Platformu toplandı.
06 Kasım 2021 - 11:08 - Güncelleme: 06 Kasım 2021 - 11:14
Sigorta Acenteleri Platformu ( Sİ.A.P. )
İstanbul merkezli Sigorta Acentelerini temsil eden sivil toplum örgütleri çalışma toplantısında bir araya geldi.
Bir araya gelen ASİAD, ANSADER, AVSAD, İSAD, KASİDER, PASAD, SAB, SAİS, TEKSADER temsilcileri kurulan platformu değerli bulduklarını ve iletişimin önemli olduğunu ifade etti.
Mutabakatla platforma Sigorta Acenteleri Platformu (Sİ.A.P.) adı verildi.
Her ay düzenli olarak bir araya gelmeyi kararlaştıran temsilciler takip eden ilk toplantıda kurumsallaşmasını tamamlamamış platformlarında davet edilmesini kararlaştırdı.
Tanışma, niyet ve yol haritası üzerinde yapılan sohbetler sonrası 16 Kasım tarihinde acente sorunları hakkında gündemli toplanma temennisiyle son buldu.
Tüm katılımcılar çalışmadan memnun olduklarını ifade ettiler.

 
Bu haber 532 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • mürsel eryılmaz
    2 yıl önce
    umarım bu toplantılar sonucunda acentelerimize gerekli değer verilir. yıllar önce primleri aşağı çekerek acentelerin gelirlerini kısıtlayan büyük şirketler acenlerimizin çabalarını karşılıksız bırakmışlardır. bir günde yüzde 15 olan komisyon yüzde 10 çekilerek sigorta sektöründe çalışan acentelerimizin gelirlerinde büyük oranda eksilmeler olmuştur. bu durum sektörümüzün daralmasına neden olmuştur. sıkıntılar çok. önemli olan bu toplantıların sonuç vermesi. çalışmalarınızda başarılar diliyorum. umarım sorunlara çözüm olursunuz.