SİGORTA ACENTELERİ İŞVEREN SENDİKASI DASK ZİYARETİ

Görüşmemizde  penetrasyonun artırımı, tramer benzeri bir sistemle önceki poliçe bilgilerine ulaşım , m2 inşaat maliyetlerinin düşüklüğünün giderilmesi için ihtiyari zeyil seçeneği , komisyon oranlarının düzenlenmesi ve ofislerimizde kamuoyunun dikkatini çekmek üzere acentelerden tabelası bulunmayanların tamamlanması için önerilerimizi dile getirdik.

SİGORTA ACENTELERİ İŞVEREN SENDİKASI DASK ZİYARETİ
19 Şubat 2021 - 10:40

17/02/2021 Tarihinde Sendikamız adına Başkan Yalçın METİN ve Bşk.V.Sedat İYİDEMİR ile Türk Reasürans AŞ genel müdürü Sn.Selva Eren ve Genel Md.Yrd. Sn.Erdal TURGUT , DASK SİGORTASI penetrasyon arttırımı ve acentelerin DASK hakkındaki görüşlerini almak amacıyla biraraya gelmişlerdir. 

Yüzyüze yapılan ve 2 saat süren toplantımızda acentelerimizin öneri ve talepleri sendikamız tarafından dile getirilmiştir.Görüşmemizde  penetrasyonun artırımı, tramer benzeri bir sistemle önceki poliçe bilgilerine ulaşım , m2 inşaat maliyetlerinin düşüklüğünün giderilmesi için ihtiyari zeyil seçeneği , komisyon oranlarının düzenlenmesi ve ofislerimizde kamuoyunun dikkatini çekmek üzere acentelerden tabelası bulunmayanların tamamlanması için önerilerimizi dile getirdik.

Sıcak ve verimli bir işbirliği içerisinde gerçekleşen toplantımızın neticeleri hakkında ileriki tarihlerde ayrıca bilgilendirme yapacağımızı beyan eder , misafirperverliklerinden ve önerilerimizi değerlendireceklerini dile getirmelerinden dolayı Türk Reasürans AŞ genel müdürü Sn.Selva Eren hanımefendi ve Genel Md.Yrd. Sn.Erdal TURGUT beye teşekkür ederiz.

-SİGORTA ACENTELERİ İŞVEREN SENDİKASI-
Bu haber 6740 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum