Sektörümüze zarar veren illegal yapılaşmalar ve  illegal ekran paylaşımları.

Toplantımızda öncelikli olarak yaklaşan SAİK sektör meclisi seçimleri konusu müzakere edildi. Üç komşu il meslek komiteleri isimlerde değil, sektör ve mesleğimiz için  ilkeli duruş sağlayacak arkadaşların bu göreve getirilmeleri konusunda fikir birliğinde olduğumuzu bir kez daha teyid etmiş olduk. 

Sektörümüze zarar veren illegal yapılaşmalar ve  illegal ekran paylaşımları.
19 Haziran 2023 - 11:17

Kıymetli Meslektaşlarım,

13 Haziran 2023  günü
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası    24. Sigortacılık Meslek Komitesi  ev sahipliğimizde,
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda sigortacılık alanında faaliyet gösteren Meslek Komitesi üyesi meslektaşlarımızın  katılımları ile sektör toplantısını gerçekleştirdik.


Toplantımızda öncelikli olarak yaklaşan SAİK sektör meclisi seçimleri konusu müzakere edildi, verimli bir toplantı oldu,  Üç komşu il meslek komiteleri isimlerde değil, sektör ve mesleğimiz için  ilkeli duruş sağlayacak arkadaşların bu göreve getirilmeleri konusunda fikir birliğinde olduğumuzu bir kez daha teyid etmiş olduk. 

Ayrıca güncel meslek sıkıntılarımızı  değerlendirdik,  ivedi olarak  sektörümüze zarar veren illegal yapılaşmalar ve  illegal ekran paylaşımları konusunda  da çok ciddi bir fikir birliği içinde olduğumuz ve derhal her türlü yaptırımların yapılması ve uygulamaya geçilmesi konusunda ortak fikir birliğine varıldı.

İlerleyen zamanlarda da komşu illerimiz Sigortacılık Meslek Komiteleri olarak düzenli toplantılar yapılması fikrinde de birlik sağlamış olduk,
Başta;  Isparta Sigortacılık meslek komitesi Başkanı  kıymetli dostum Sayın Hamdi ÖZDAMAR ve Uşak Meslek komitesi Başkanı  Sayın Şermin METİN hanımefendiye  ve  ekip arkadaşlarına
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası 24. Sigortacılık Meslek Komitesi Değerli arkadaşlarıma, Toplantımıza destek veren herkese teşekkürlerimi  arz ediyorum.      

19.06.2023

Durmuş GÜMÜŞ
ATSO 24. Meslek Komitesi Başkanı
Bu haber 1683 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum