AFYON TEK LİSTE

Afyon sigorta acenteleri tek liste olarak hareket etti.

AFYON TEK LİSTE
08 Temmuz 2023 - 15:46
Merhaba Kıymetli Meslektaşlarım;
7 Temmuz 2023 günü tüm Ülkemizde SAİK İl Delegeleri Seçimi heyecanı vardı, olumsuz bir durum olmadan tamamlandı.
Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri olarak bizlerde Seçim öncesi hazırlıklarımızı yaptık.
Aramızda fikir ve hareket birlikteliği sağladık.
Dernek
yönetimimiz(AFSAD) ve   Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası 24. Meslek Komitesi üyeleri ile ilimizde önde gelen Sektör Büyüklerimizin de “Ortak Kararı “olarak tek liste de;

Durmuş GÜMÜŞ, Mustafa ŞENEL ve Mehmet ÇÖREK ile seçimi tek liste olarak yaptık. İlimize, Ülkemize ve Tüm meslektaşlarımıza hayırlı olsun.
Daha önemli olanı ise; yaklaşık 1 (BİR) ay kadar önce Isparta, Uşak ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi odaları Meslek Komiteleri olarak,
Şahsımın ev sahipliğinde;   önümüzdeki dönem SAİK yönetiminin nasıl şekillenmesi adına düzenlediğimiz toplantımızda  “ isimlerde değil, İlkelerde buluşmak” ortak fikirlerimizin vücut bulması için beraber çalışmak, birlik olmak fikrimiz ön plana çıkması ve birlikteliğimizin daim olması ortak kararına vardık. Bu anlamda Isparta, Uşak ve Afyonkarahisar Meslek Komitesi Üye arkadaşlarıma gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ediyorum.
Mesleğimizin daha etik kurallar ile, İllegal yapılar olmadan, mesleğimizin onurunu korumak ve üst düzey güvenini sağlamak ve hak ettiği saygınlığı kazandırmak adına, Ülkemizde SAİK il delegeliğine seçilen tüm meslektaşlarımı kutlarım.

Selam ve Saygılarımla

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası
24. Sigortacılık Meslek Komite Başkanı
Durmuş GÜMÜŞ

 
Bu haber 511 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum