SADER 'den KAMU OYUNA DUYURU .

  Ülkemizin en önemli dağıtım kanalı olan Sigorta Acentelerinin bankalar ile yıllardır yaşadığı haksız rekabete Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın dur demesini önemsiyoruz

SADER 'den KAMU OYUNA DUYURU .
29 Ocak 2020 - 10:35
 

Ülkemizin en önemli dağıtım kanalı olan Sigorta Acentelerinin bankalar ile yıllardır yaşadığı haksız rekabete Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın dur demesini önemsiyoruz. Sigortalılarımızın bankalar ' dan kredi taleplerinin birinci koşulu faiz iken 2.koşulu mevcut sigorta poliçelerinin banka tarafından yapılmaya zorlanmasıdır.

Son zamanlarda işi o kadar ileri götürdüler ki yıllarca emek verip büyüttüğümüz portföye göz dikip hazıra konmaya alıştılar. Sektörde yeni pazarlar yaratmak varken Acentelerin bin bir emek ile büyüttüğü portföyleri faiz tehdidi ile "gasp" ettiler.


Sektörde yeni ürünler ve yeni pazarlar oluşturmak konusunda her türlü girişimin yanında olduğumuz bilinmelidir. Buna karşı bankaların haksız rekabetinin de her zaman karşısında olduk, olmaya devam edeceğiz.

Bu cesur kararından dolayı Hazine ve Maliye Baklanlığı'na teşekkür ediyor, bankaların Sigortalılarımıza ve Acentelere karşı "düşmanca" davranışlarından vazgeçmelerini bekliyoruz.

Saygılarımızla

SADER SİGORTA ACENTELERİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

Bu haber 423 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum