SAB YÖNETİMİNE NİÇİN ADAYIZ

Bildiğiniz üzere, 29 Eylül 2021 Çarşamba günü SAB (Sigorta Acenteleri Derneği) olağan genel kurulu yapılacaktır. Bu seçimde aşağıda İsmi bulunan, sizlerin içerisinden gelen Arkadaşlarımızla birlikte, SAB Yönetim Kurulu adaylığımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz.

SAB YÖNETİMİNE NİÇİN ADAYIZ
23 Eylül 2021 - 16:36 - Güncelleme: 23 Eylül 2021 - 18:07
Değerli SAB üyeleri, Değerli Meslektaşlarımız.
Bildiğiniz üzere, 29 Eylül 2021 Çarşamba günü SAB (Sigorta Acenteleri Derneği) olağan genel kurulu yapılacaktır. Bu seçimde aşağıda İsmi bulunan, sizlerin içerisinden gelen Arkadaşlarımızla birlikte, SAB Yönetim Kurulu adaylığımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz.
NİÇİN ADAYIZ?
1987 yılında kurulmuş olan derneğimiz, kurulduğu günden bugüne Acente Meslektaşlarımızın, Hazine Müsteşarlığı (SEDDK) , Sigorta Şirketleri, Türkiye Sigorta Birliği ve sektörün tüm oyuncuları tarafından bilinen, saygı gösterilen, fikir üreten, sektöre önemli katkılar sağlayan, değerli bir sigorta sektörü STK ’sı olmuştur.
Son yıllarda İstanbul ve diğer illerimizde birçok dernekler kurulmuş ve maalesef, gerek Ticaret Odası seçimleri, gerek Saik seçimleri dışında acentelerimiz bir araya gelememiş, getirilmemiş,  listelerde yer alabilme ittifakları kurularak, işin öznesi olan ACENTE HAK ve MENFAATLERİ, MESLEKTAŞLIK DAYANIŞMASI geri bırakılmıştır.
Bizler, göreve aday olurken, sizlere sayfalarca sorunlarımızdan bahsederek, mesleki sorunlarımızı, Yapamayacağımız,  değiştiremeyeceğimiz, değiştirilmesi kanun yapıcının elinde olan ama kulağa hoş gelen vaatler sıralayıp, kanunlara rağmen bunları yapacağımızın, TEK BAŞIMIZA tüm sorunları çözeceğimizin SÖZÜNÜ VERMİYORUZ.
Ancak, BİR ARADA DURMANIN SÖZÜNÜ VERİYORUZ.
 -Mevcut 634 üyemizi yeniden aktif hale getirmek için ÇALIŞACAĞIMIZIN,
-Kadın girişimci acente meslektaşlarımızın etkinliklerinin arttırılmasını, Yeni Genç meslektaşlarımızı, ikinci kuşak sigorta acentesi kardeşlerimizi hep beraber içleyip derneğimize onların da fikri ve fiili katılımlarını sağlayarak, duygu ve düşüncelerini tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları ile açık açık paylaşacağımızın,
-Kırılan, kızdırılan,  küstürülen tüm üyelerimizle birlikte, 1987 SAB KURULUŞ FELSEFESİNE sadık kalarak, 34 yıl önce bir kıvılcım olarak başlayan SAB ATEŞİNİN, sonrasında dev bir alev gibi ülkemizin her bir köşesinde bulunan meslektaşlarımıza dokunarak büyüyen, ÖRGÜTLÜ BİR GÜÇ olarak, ülkemizde mesleği için,  fikir üreten, proje geliştiren, meslektaşlarının eğitimine ve tüketicilerin hak ve menfaatlerine katkı sağlayan, Derneğimizi yeniden  harekete geçirmenin, SEKTÖRDE YENİDEN HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİMİZİN SÖZÜNÜ VERİYORUZ.
Bizler, sektörün tüm paydaşları ile el ele kol kola BİRLİK içerisinde olacağımızın SÖZÜNÜ VERİYORUZ.
Bizler, Kavga eden değil, BARIŞTIRAN bir yönetim anlayışının SÖZÜNÜ VERİYORUZ.
Bizler, mesleğimize katkı sağlayacak her türlü fikir ve projeye destek olacağımızın SÖZÜNÜ VERİYORUZ.
Bizler, ETİK VE MESLEKİ KURALLARA uygun davranacağımızın SÖZÜNÜ VERİYORUZ.
Başarıya giden her yolculuk hayallerle başlar.
Bizlerin bu hayalleri gerçekleştirmek üzere yola çıkmamızı ve yukarıdaki sözleri vermemizi sağlayan GÜCÜN KAYNAĞI İSE SİZ DEĞERLİ ÜYELERİMİZİN VARLIĞIDIR.
Üyelerimize ve Meslektaşlarımıza Saygı ile duyuruyoruz.
SAB YÖNETİM KURULU ADAYLARI
  1. ABDULLAH MİTHAT BEKAN
  2. AYBERK DÖNMEZ
  3. BEYHAN DEHMEN
  4. EKREM DEVECİ
  5. ERDİNÇ KARAGÖZ
  6. HAKKI MURAT TEKAY
  7. OSMAN ÇETİN
  8. SAVAŞ DURAN
  9. SÜMBÜL BİLSEL ÇİMEN

Bu haber 660 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum