MARDİN'de DERNEKLER BİRLEŞTİ 

İşte olay budur .Aynı ilde acente sayısı göze alınırak ,birden fazla dernek olması hiç bir anlam taşımıyor. Bir olmakta iri ve diri olmakta kesinlikle fayda daha büyük olacaktır. FİNSD Başkanı Mehmet Yaser AKDAĞ ve MARGAS Başkanı Sedat ŞAHİN’i kutluyoruz.Yolları açık olsun .

MARDİN'de DERNEKLER BİRLEŞTİ 
23 Eylül 2021 - 09:17
Mesleğimiz adına uzun süredir Mardin ilinde  bulunan dernekler görülen lüzum ve davetler üzerine Mart 2021 tarihinde 2 ayrı görüşme yapılmış ve 3. görüşme için tarih belirtilmesine rağmen görüşme gerçekleşmemiştir.

Finansal İnovasyon ve Sigortacılar Derneği (FİNSD) ve Mardin Güneydoğu Anadolu Sigorta Acenteleri Derneği (MARGAS) devam ettirdiği görüşmeler neticesinde, sektörde ayrıştırıcı değil birleştirici olma düşüncesinden yola çıkarak, Sektöre daha fazla katkı sağlamak amacı ile tek çatı altında Mardin Güneydoğu Anadolu Sigorta Acenteleri Derneğin de birleşmeye kararı vermişlerdir. 

FİNSD Başkanı Mehmet Yaser AKDAĞ ve MARGAS Başkanı Sedat ŞAHİN’in yaptığı ortak açıklamada; 
FİNSD ve MARGAS dernek yönetim ve üyelerinin göstermiş olduğu çaba ve sektörümüze olan katkı amacı ile emekleri için bütün üyelerimize  teşekkür ediyoruz. 

Birlikten kuvvet doğar hep birlikte daha güçlüyüz şiarı ile mesleğimizi Türkiye Standartlarının üzerine taşıyacaklarını belirttiler.
Bu haber 574 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum