Hülya Şahin " neler yapabileceğimizi göreceksiniz "

SAİS Genel Kurulunda Yönetimiyle birlikte ve büyük çoğunlukla göreve getirilen Hülya Şahin “sınırsız çaba ve gayretlerle ve arkadaşlarımızın da özverili çalışmalarıyla yeniden getirildiğimiz görevimiz

Hülya Şahin " neler yapabileceğimizi göreceksiniz "
22 Mart 2018 - 16:32
















SAİS Genel Kurulunda Yönetimiyle birlikte ve büyük çoğunlukla göreve getirilen Hülya Şahin “sınırsız çaba ve gayretlerle ve arkadaşlarımızın da özverili çalışmalarıyla yeniden getirildiğimiz görevimiz de bu güne kadar meslektaşlarımızın birikmiş, mutlaka sonuca ulaşması gereken sorunlarının çözüme ulaşması için neler yapabileceğimizi herkes görecek. Bunun için yola çıktık, her üst kurulda kabul görüp destek alabileceğimizin sinyallerini çeşitli görüşmelerimizden anlıyorum. Her şeyden öte Sendikal faaliyetlerin tarafımıza hangi görevleri üstlenme yetkimizin olduğunun farkındayız. Başta da söylediğim gibi amacımız üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil. Bu felsefeden hareketle meslektaşlarımızın sorunları ile yapacağımız her münasebette bunu ilke olarak ele alacağız. Gerekli temasları sağlayıp, gerekçeleri ile birlikte yetkililerin masasına koyacağız. Yetkimiz dâhilinde olan hukuk nezdinde hak arayışımız ve gerektiğin de eylem koyma yetkimizi yapacağımız görüşmelerde alacağımız cevaplar nezdinde uygulayıp uygulamayacağımıza sonrasında karar vereceğiz. Bizler emekçi işverenleriz, istihdam sağlayıp vergi veriyor, gayri safi Milli hâsılaya katkı koyuyoruz, bunun neticesinde de bir takım haklarımızı korumak en doğal hakkımızdır” dedi.

Gerçekleşen Genel Kuruldan sonra mazbatasını İlçe seçim kurulundan teslim alan ve en kısa sürede Yönetim Kurulunu toplayıp görev taksimi yapacaklarını belirten Şahin “görev taksiminden sonra faaliyetlerimize başlayacağız, ilk işimiz meslektaşlarımızı gelirlerini nasıl artırabiliriz in çarelerini aramak olacaktır. Unutulmamalı ki bizler de sektöre hizmet veren acenteleriz ve yaşanan sıkıntıların hepsini birebir yaşıyoruz. Bu nedenle arkadaşlarımız rahat olsunlar, hepsini Allah'ın izniyle teker, teker çözüme ulaştıracağız”

Kanunların Bize Verdiği Yetkilerimizi Kullanacağız

“Hep söylüyorum, yine diyorum ki; kimseyle kavga dövüş içerisinde olmayacağız, biz Kanunların bize verdiği ve öngördüğü şekilde, bu esaslar dahilinde hareket edeceğiz. Ancak ilk işimiz önce karşılıklı diyalog ve anlaşmalar şeklinde olacaktır. Sorunlarımız ile ilgili başvuracağımız yetkililerin de bizleri aynı anlayışla karşılayacaklarından eminim. Neticede aynı gaye ile hepimiz ticaret yapıyoruz, her iki tarafın da haklarını koruyarak makul ve seviyeli isteklerimiz olacaktır. Bu düşüncemizin de kabul göreceğinden hiçbir kuşkum yok”

Meslektaşlarımızdan Gereken Desteği Bekliyoruz

“Türkiye genelinde üye kayıtlarımıza başladık. İleride üye kayıt sayılarımıza göre çeşitli iller de şubeler açmayı hedefliyoruz. Daha güçlü hareket alanı yaratmak için meslektaşlarımızın sendikamıza üye olup sahip olduğumuz bu gücü kuvvetlendirmelerini istiyorum. Bu hareketin aynı zamanda ileri de, her meslektaşımızın hayalinde kurduğu birlik olma, birlik kurma düşüncelerinin de önünü açmak olduğunu kimse unutmamalı. Hür ve serbest hareket edebileceğimiz, rahat ve sorunsuz çalışabileceğimiz, evlerimize, çocuklarımıza daha çok ekmek götürebileceğimiz, rahat yaşayabileceğimiz günler yakındır” diyerek sözlerini tamamladı.


Çukurova Press (ÖZEL HABER)

Bu haber 749 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum