Güçlü acente güçlü şirket misyonumuzla 2024 yılına hazırız.

2023 yılında 5 bölgede kurumsal ofislerini kuran ve 2 uydu bölge ile toplam 7 bölgeyle bin 400 acentesine hizmet veren Aveon Global Sigorta, 2024 yılına ‘güçlü acente ve güçlü şirket’ mottosuyla giriyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Aveon Global Sigorta Satış Genel Müdür Yardımcısı Handan Demir, “2024 yılı Aveon Global Sigorta için; sürdürülebilir büyüme, güçlü kurumsal gelişim ve global yatırımlara hız verme yılı olacaktır” dedi.

Güçlü acente güçlü şirket misyonumuzla 2024 yılına hazırız.
27 Aralık 2023 - 09:55

 

2023 yılında 5 bölgede kurumsal ofislerini kuran ve 2 uydu bölge ile toplam 7 bölgeyle bin 400 acentesine hizmet veren Aveon Global Sigorta, 2024 yılına ‘güçlü acente ve güçlü şirket’ mottosuyla giriyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Aveon Global Sigorta Satış Genel Müdür Yardımcısı Handan Demir şunları dedi: “Cumhuriyetimizin 100. yılına denk gelen 2023 yılı sektörümüz ve şirketimiz için 6 Şubat depremiyle hafızalarımıza kazınan acılarımızı da unutmaksızın son derece başarılı geçti demek yerinde olacaktır. 2023 yılında ‘acente dostu’ misyonumuza sımsıkı sarılarak, çok büyük işler başardık. 2024 yılının ektiğimizi biçtiğimiz bir yıl olacağına inanıyoruz.

Şirketimiz mevcut hızını kesmeden, İş ortaklarımızla en başta acentelerimiz beraber karlı büyüyecek. Kazan ama kazandırma paradoksunu samimi ve gerçek anlamda kazan&kazan mantığına dönüştürüp tüm tarafları memnun edeceğiz. Diğer yandan acente ve brokerlerimizin müşteri kazanımında memnun olacağı yeni projelerimiz, kampanyalarımız, ürünlerimiz ile sektörümüzde fark yaratacağız.

Sahaya ilk çıkışımızda temel ilke saydığımız hız ve çeviklik, sistem ve alt yapı, işbirlikleri ve dijitalleşme konusunda sektörümüzün gelişim hızının 2 ya da 3 katı büyüklüğünde adımlar atarak Aveon Global Sigorta markasının altında yatan azim ve iş aşkını tüketicilere gösterdik.

Satış kadromuzu güçlendirmeye devam edip bölge lokasyon sayımızı ‘’en yakın acente yakın olduğun acentendir’’ sloganına sadık kalarak büyütmeye devam edeceğiz. Her şeyden önemlisi ise 2 yılda sektörde saygın ve hatırı sayılır bir yapılanmaya erişen, Aveon Global Sigorta’nın belki den güçlü kası üst yönetiminin deneyim ve sahaya olan hakimiyetindedir.

Güçlü üst yönetim, planlanmış büyüme stratejilerimiz ile 2024 yılında da bizleri hem saha da hem medyada hem de sivil toplum çalışmalarında daha fazla göreceksiniz. 2024 yılı Aveon Global Sigorta için; sürdürülebilir büyüme, güçlü kurumsal gelişim ve global yatırımlara hız verme yılı olacaktır.

Bu vesile ile de herkesin yaklaşan yeni yılını şimdiden kutlar, sağlıklı ve bereketli bir yıl dilerim.”


Bu haber 436 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum