Groupama, acenteleriyle Antalya'da buluştu

Groupama bu yılki acente toplantısını, Türkiye’nin dört bir yanından gelen acenteleriyle birlikte Antalya Rixos Premium Otel’de gerçekleştirdi

Groupama, acenteleriyle Antalya'da buluştu
12 Mayıs 2015 - 08:53
Groupama bu yılki acente toplantısını, Türkiye’nin dört bir yanından gelen acenteleriyle birlikte Antalya Rixos Premium Otel’de gerçekleştirdi.


Groupama, geleneksel acente toplantısını 26-29 Nisan tarihleri arasında Antalya Rixos Premium Otel’de gerçekleştirdi. 275 Groupama acentesinin eşleri ile birlikte katıldığı toplantıda, Groupama’nın 2014 yılı değerlendirildi, 2015 yılı hedefleri paylaşıldı.


Antalya’daki toplantının açılış konuşmasını yapan Groupama Genel Müdürü Ramazan Ülger bugüne kadar gerçekleşen başarılar ve tamamlanan projeler hakkında bilgi verdi, 2015 yılı hedeflerinden bahsetti. Ülger, ‘Başarıyla kapattığımız 2014 yılının ardından sağlam adımlarla yola devam ediyoruz. 2015 yılının Groupama için çok güzel bir yıl olacağına inanıyor, sizlerden aldığımız güçle bu yıl da yeni başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.


groupama acente toplantisi 2015 b



Acentelerimizi desteklemeye devam edeceğiz

Toplantının ikinci gününde konuşma yapan Groupama Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Uluslararası Genel Müdürü Dominique Uzel ise Türk sigorta sektörünün buna bağlı olarak Groupama’nın da hızla büyüdüğünü ifade etti. Uzel, “Siz değerli acentelerimizden aldığımız güçle bu yıl da Türkiye sigorta sektöründe öncü bir şirket olmaya devam edeceğiz. 2015 yılında düzenleyeceğimiz kampanyalar ve yapacağımız yatırımlarla Groupama olarak biz de sizleri desteklemeye devam edeceğiz” dedi.


Groupama’nın acente toplantısına esprileriyle renk katan Kadir Çöpdemir, düzenlenen ödül töreninin de moderatörlüğünü yaptı. Belli kategorilerde başarılı olan ve uzun yıllardır Groupama ile çalışan acentelere plaket verildi. Törenin ardından katılımcılar Işın Karaca’nın performansı eşliğinde gala yemeğinde keyifli vakit geçirdiler.

Bu haber 687 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum