EVET ACENTE DOSTLARIM !

Sıra geldi size…… Ben o derneğe üye olmam, bu dernek şöyle. Ben seçimlere karışmam dediniz herşeyden uzak durdunuz. Yeri geldi aylık ödeyeceğiniz 10 tl paranın hesabını yapıp, o dernek başkanı şatafatlı yaşıyor ona mı para vereceğim, bu stk başkanı rezidansta yaşıyor onun için mi çabalayacağım dediniz durdunuz.

EVET ACENTE DOSTLARIM !
06 Nisan 2021 - 10:14

Bugüne dek abartısız yazıyorum binlerce kişi ile telefonda görüştüm yine binlerce acente ziyareti yaptım.
Sohbetlerden bahsedeyim biraz.
Boşver be üstad sigortacılık mesleği bitmez, onu diyen hayal dünyasında yaşıyor… Sigortacılık bitse de 5 yıla kadar bir şey olmaz…. Eeee o ara da ben emekli oluyorum zaten…Ben seçimlere de gitmem, karışmamda aman boşver bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti yıllardır bu sektörü yedi bitirdi. Ben her zaman derim. Sigortacının en büyük düşmanı diğer sigortacı arkadaşıdır diye….
Değerli dostlar,
Farkındamısınız, isterseniz şöyle bir titreyin kendinize gelin. Akşam evinizde bir odaya çekilip yalnız kalın ve saatlerce elinizi başınızın arasına koyup bir düşünün isterseniz.
SİGORTACILIK BİTİRİLİYORRRRRRRRRR
Tv kanallarına çıkanlar, aman biz şöyle yaptık, offff offfff neler yapmadık neler, biz acenteler için şöyle eylemlerde bulunduk ve yönetmelikler hazırladık, işallah 3 aya çıkıyor. Biz penetrasyonu artırmak için şöyle kavga ettik diyen bazı tv kanallarında sohbetleri izledim. Gerçi 20 yıldır izliyoruz, dinliyoruz daaa işte hep dinliyoruz.
100 bin segem belgeli prodüktör konuşulmakta ve kapalı kapılar arkasında hazırlıklar yapılmakta. Bir sabah ofisleriniz açacaksınız ve sosyal medyada yüzlerce paylaşımı olmuş bir yönetmelik göreceksiniz.
PRODUKTÖRRRR
Hiç düşündünüz mü. Pandemi nedeni ile işsiz kalmış milyonlar işsizi. Düşünsenize segem sınavına girip bir belge alacaksınız. Lise mezunu olmanız yeterli olacak. 10/20 gün eğitim alacaksınız. Ofis şartı yok, fiziki şart yok. Hopppp sigortacısınız oleyyyy.
Poliçe primleri 400 tl nin altına düşmüş, komisyonlar tüyleri yolunmuş tavuğa döndürülmüş.. Günlük 2-3 poliçe ile ofis kapatan acenteler mevcut. Ödemeler kapı önünde sıra sıra dizilmiş  üstüne digital de kedi, köpek. Yetmedi birde prodüktörler sahaya çıkıp hısım akraba ve 7 sülalesinin ruhsatını toplayacak. Evde hanımlar altın gününde arkadaşlarından ruhsat fotokopileri isteyecek duruma gelinmiş. Sgk ve vergi ödemelerinin günleri yaklaşmış, yapılandırma ve krediler ödenmemiş. Garibim acentelerimiz iş kaçırmamak için kuşa döndürülmüş komisyonlarından %3/5 komisyon ikramı yapmaya mecbur bırakılmış ve en sonunda icra memurları selaymun aleyküm biz geldik vaziyetine gelince mi aklınız başınıza gelecek…
Uyanın dostlar uyanınnn…
Bazı arkadaşlarımızın eleştirisi vardı. Hep karmsarlık hep karamsarlık 
Yokkkk karamsar değilim, eminim artık.
Saygılarımla 
Erdoğan BODUR 
Bu haber 2095 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum