DİJİTAL DÜNYANIN GERİSİNDE KALMAYIN…

Dünyayı saran pandemi nedeni ile istemesek te çalışma düzenimiz, alışkanlıklarımız, müşteri bulma şekillerimiz tamamen değişti. Artık yeni dünya şeklini kabul ederek işe başlamalıyız. Geleneksel çalışma şekilleri ile var olamayacağımızı bilmeliyiz.

DİJİTAL DÜNYANIN GERİSİNDE KALMAYIN…
06 Mayıs 2021 - 13:39
Tamda işte bu yüzden Acenteler olarak zamana çağa ayak uydurmak için dijitalleşmekte geç kalmamalıyız. Günümüzde artık bir Sigorta acentesinin Kurumsal mobile uyumlu , tekliflerini ve müşteri ile iletişimi bu sistem üzerinden yürütebileceği bir web sitesi olmalı.
İnsanların günde ortalama 8 saati geçirdikleri sosyal medya mecralarında bende varım demek için aktif ve paylaşımcı olmak gerekmektedir.


Siz Değerli Acentelerimize faydalı olacağını inandığım, tabi ki kendimin de bir süredir güvenilirliği ve faydasını görmek için deneyimlediğim , bir Acentenin tüm dijital işlerinin  yürütülmesi ,marka bilinirliğini kazandırmasında faydalı olabileceklerini kanıtlayan bu işi layıkı ile yapan Acente.org ailesi ile yollarımız kesişti.
Sadece sigorta acenteleri ile çalışan tüm eksiklerimizin ve ihtiyaçlarımızın farkında olan Acente.org Dijital Medya Ailesi yaptığı güzel kampanyalarla da bu zorlu zamanlarda bütçenizide zorlamayacaktır.
Denemenizi öneririm. 

Bekir ÖZERDEM 





 
Bu haber 941 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum