"Bi'Tıkla", AvivaSA Teknoloji Dönüşümü!

Sigortahaber

"Bi'Tıkla", AvivaSA Teknoloji Dönüşümü!
06 Haziran 2017 - 15:36

Sigortahaber.com.tr – AvivaSA’nın yeni online kurumsal şubesi “Bi’Tıkla Kurumsal”, 20 bin kişinin başvuru işlemini 2 dakikada ve tahsilatını 1 dakikada tamamlıyor. Firmanın “Bi’Tıkla Otomatik Bireysel” şubesi ise şu ana kadar yaklaşık 310 bin kişi tarafından aktif olarak kullanıldı ve 4 milyon işlem yapıldı.

 

AvivaSA, sigorta sektöründe inovasyonun lideri olmak ve müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmak amacı ile başlattığı teknoloji dönüşümünü, tüm iş süreçlerinde hayata geçirmeye devam ediyor. Firma, “Bi’Tıkla Kurumsal” ve “Bi’Tıkla Otomatik Bireysel” isimli iki yeni online şubesiyle; “BES’te Otomatik Katılım” uygulamasında, çalışanların ve işverenlerin hayatını kolaylaştırıyor.

 

Kullanıcı dostu ekranlar ve Mobil uyumlu tasarımlar

 

Konuyla ilgili bilgi veren, AvivaSA Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fahri Arkan, yeni online şubelerinin, özellikle kullanım ve teknoloji açısından benzerlerinden ayrıştığına dikkat çekerek, “Tasarım ve altyapı konusunda, açık kaynak teknolojilerini kullanarak, basit, sade ve kullanıcı dostu ekranlar geliştirdik. Bu ekranlar mobil, tablet ve masaüstü cihazların tümüyle uyumlu tasarlandı. Doğru teknoloji seçimimizle tüm bunları 3 ay gibi kısa sürede hayata geçirdik” dedi.

 

Bir tıkla, 2 dakikada 20 bin başvuru yükleme

 

“Bi’Tıkla Kurumsal” online şubesi ile ilgili ayrıntılara değinen Arkan, sözlerine şöyle devam etti: “BES’te Otomatik Katılım’da işverenlerin uymak zorunda oldukları yasal yükümlükleri ve günlük operasyon süreçlerini düşünerek kurumsal müşterilerimize özel Bi’Tıkla Kurumsal’ı oluşturduk. Bir tıkla 20 bin başvurunun kontrollerinin yapılarak 2 dakika gibi kısa bir sürede sisteme yüklenebilmesini sağlıyor, katılımcının Kimlik Paylaşım Sistemi (KPS) sorgulamasını kısa sürede yaparak, kurum İK süreçlerini tamamlıyoruz.”

 

Kurumsal internet şubelerinin sözleşme ve tahsilat işlemleri hakkındaki geliştirmeleriyle ilgili bilgiler de veren Arkan, “Bi’Tıkla Kurumsal, 1 dakikada 20 bin sözleşmenin tahsilat yüklemesi, işverenlerin cezai yaptırımlarla karşılaşmasını engelleyen mutabakat süreçleri, tek ekran üzerinden tahsilat işlemlerinin anlık olarak izlenebilmesi ve raporlanabilmesine olanak sağlamaktadır.” dedi.

 

Katılımcılar için hızlı giriş ve kullanım kolaylığı

 

“Bi’Tıkla Otomatik Bireysel” şubesine de değinen Arkan, “Henüz yeni ve sadece BES’te Otomatik Katılım müşterilerine açık olmasına rağmen, bireysel online şubemizi şu ana kadar yaklaşık 310 bin müşterimiz aktif olarak kullandı ve 4 milyon işlem yapıldı. Mobil uyumlu tasarlanan, hızlı giriş ve kullanımı kolay arayüze sahip bireysel şubemiz sayesinde operasyonel verimliliğin artmasını sağladık. Cayma Talebi, Sözleşme Görüntüleme, Fon Seçimi, Sözleşme Basımı gibi işlemlerin yapılabildiği Bi’Tıkla Otomatik Bireysel ile Çağrı Merkezi ve Teknik Operasyon birimlerimizin de iş yükünü azalttık. AvivaSA olarak müşteri deneyimi ve iş süreçlerinin doğru karmasıyla operasyonel maliyetlerimizi en aza indirdik. ” dedi.

Bu haber 643 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum