BİLİMSEL BİR SONUÇ İÇİN ACENTE ANKETİ

Değerli Sigorta Acenteleri,   Sigorta acenteleri son yıllarda bir takım sorunlar yaşamakta, bu sorunlar acentelerin çalışmış oldukları sigorta şirketlerine olan bağlılıklarını ve motivasyon düzey

BİLİMSEL BİR SONUÇ İÇİN ACENTE ANKETİ
24 Mart 2018 - 12:40
Değerli Sigorta Acenteleri,

 

Sigorta acenteleri son yıllarda bir takım sorunlar yaşamakta, bu sorunlar acentelerin çalışmış oldukları sigorta şirketlerine olan bağlılıklarını ve motivasyon düzeylerini etkilemektedir. Bu çalışma ile siz değerli acentelerin etkilenme düzeylerinin sonuçlarını bilimsel olarak ortaya koymayı hedeflemekteyiz.  Anketlerde tekrar girişi ayırt edebilmek için e-mail adresi kısmının girilmesi zorunludur. Ayrıca bu email adreslerinize çalışma tamamlandığında sizlerle paylaşmayı planlamaktayızÇalışmaya katılımınız tamamen gönüllülük esasına dayalı olup ankete isim yazmanıza gerek yoktur. Araştırmadan elde edilecek sonuçlar bilimsel etik kurallara uygun olarak gizlilik içerisinde değerlendirilecektir. Zaman ayırdığınız, katkılarınız ve katılımınız için teşekkür ederiz.

 

Not: Bu anket çalışmasını e-mail adresleriniz de ve sosyal medya ortamında da paylaşabilir seniz yani ne kadar çok kişi tarafından cevaplandırılırsa yapılan çalışmanın sonuçları da o derece daha sağlıklı olacaktır.

 

Öğr. Gör. Fuat ÇAMLIBEL
Cumhuriyet Üniversitesi
Zara Ahmet Çuhadaroğlu M.Y.O
GSM : 0530 657 7595
e-Posta :[email protected]


Öğr. Gör. Ecem DEMİR
Cumhuriyet Üniversitesi
Rektörlük
GSM: 0507 359 2867
e-Posta : [email protected]

 

Ankete aşağıdaki link adresinden ulaşmanız dileği ile ..

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLhwgun75RxYY4R0U0CteHeYsis4MYXYr_rmU9UF6LRP7cUg/viewform?c=0&w=1

 

 

 

 

 
Bu haber 426 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum