Aveon Global Antalya bölge ofisini yoğun acente katılımı ile görkemli şekilde açtı.

Aveon Global Sigorta, Antalya Bölge Müdürlüğü ofisini kalabalık bir acente katılımı ile açılışını yaptı. Şehrin merkezinde bulunan ve modern mimari örneklerinden olan iş merkezinde bulunan ofis, Antalya dahil 6 ilin yönetiminden sorumlu olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Aveon Global Antalya bölge ofisini yoğun acente katılımı ile görkemli şekilde açtı.
23 Ocak 2024 - 14:37

 

Açılış kurdelesini TESK’e bağlı Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Aveon Global Sigorta Genel Müdürü Kemal Gül ve Aveon Global Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A.Kerim Bağdaş yaptı. Açılışta konuşan Dere, “TESK’in tarihinde bir ilk olarak bir sigorta şirketi esnafımıza bu denli geniş kapsamlı çalışma yaparak ciddi bir finansal yatırımla Esnaf Cüzdan App ve Esnaf sigorta indirimlerini hayata geçirmiştir. Türkiye’de bulunan 2,5 milyon esnafımız ve ilimiz özelinde de Birliğimize bağlı 105 bini aşkın esnafımız adına kendilerine teşekkür eder bölge ofisimizin hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi .

‘ACENTE İLETİŞİM PLATFORMUNU AÇACAĞIZ’

Dere’nin ardından konu hakkında açıklamalarda bulunan Aveon Global Sigorta Genel Müdürü Kemal Gül ise şunları dedi: “Antalya ve çevre illerimizin daha çok etkin yönetilmesi ve acentelerimize en hızlı şekilde hizmet vermek için bölgemizi açtık. Yoğun acente ve basın ilgisinden son derece memnunuz, ayrıca Birlik Başkanımızın övgü dolu sözlerini tüm acentelerimizle beraber kabul ediyoruz, teşrifleri için kendilerine çok teşekkür ederiz. Kurulduğumuz ilk günden beri ‘acente dostu’ misyonumuzu ve bunu tamamlayan projelerimizi ve yatırımlarımızı hızla yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Edindiğimiz misyonun öneminin farkında olarak çok çakıştık ve başarılı sonuçlarını bugün burada olan acentelerimizin yoğun ilgisinde ve şirketimizden duydukları gurur ve memnuniyetlerinden görmekten kıvanç duyduk. Acentelerimizi sahada birebir ve yanlarında desteklerken diğer yandan sorun ve isteklerini, diledikleri zaman şirketimiz tüm üst yönetimine aynı anda ve online olarak iletecekleri ‘acente iletişim’ platformunu birkaç ay içerisinde açacağımızı da şimdiden müjdeleriz.”

‘ACENTELERİMİZ İLE BERABER YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A.Kerim Bağdaş ise, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Biz ‘acente dostu’ olmayı bugün yaptığı işlerle ispatlayan bir şirket olarak planladığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. 2 yılı doldurmak üzere olduğumuz şu günlerde;

  • Deneyimli insan kaynağımız, üstün teknolojimiz,
  • TESK başta olmak üzere 100’e yakın kurumsal kanal ve projemiz ile ,
  • 7 bölge müdürlüğümüz, en önemlisi ise global ve güçlü sermaye yapımız ve bunun bize kazandırdığı vizyonumuzla; acentelerimiz ile beraber büyümeye ve gelişmeye devam edeceğiz.
  • Hep söylediğimiz ve söz verdiğimiz gibi; Aveon Global Sigorta acenteleri her zaman ayrıcalıklı oldu ve olmaya devam edecektir.”

‘2024’TE BİRÇOK YENİLİK GÜNDEMDE’

Kurumsal projelerin ve pazarlama faaliyetlerinin artarak devam edeceği ve bunları tüm acentelerimize açarak onların ‘müşteri edinimlerini’ arttırma noktasında her türlü desteğe devam edeceklerini belirten şirketin CMO’su Emrah Yaşar, 2024 yılında acentelerinin dijital pazarlama kaslarını güçlendirecek birçok yeniliği de gündemlerine aldıklarının altını çizdi.

Açılış gün boyunca sürerken açılışa katılan acentelerle basına verilen demeç, video ve fotoğraf çekimleri ile etkinlik devam etti. Açılışa katılan şirket üst yöneticileri de acentelerle birebir görüşmeler yaparak 2024 yılı ürün ve üretimleri konusunda yeni anlaşmalara imza attılar. Davetlilerle birebir ilgilenen ekip üyeleri; Satış GMY Handan Demir, Teknik& Hasar GMY Oya Yıldız , Sağlık GMY Nilgün Kandemir ve IT&Dijital Dönüşüm GMY’si Melek Yılmaz, son derece başarılı geçen ve izdihama yol açan açılış sebebiyle Bölge Müdürü Murat Ersöz ‘e başarılar dilediler.

Bu haber 463 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum