YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR !

Sigorta acenteleri işveren sendika  yeni yönetimi sektöre çok hızlı bir giriş yaparak görevine başladı

YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR !
24 Eylül 2020 - 10:38


Sigorta acenteleri işveren sendika  yeni yönetimi sektöre çok hızlı bir giriş yaparak görevine başladı .

Acentelerin sorunlarını hukuksal olarak çözmek niyetinde olan sendika yönetimi , ilk olarak brokerlere yönelik dijital şatışların iptal edilmesi amaçlı 3 firmaya gönderilen ihbarı  , ülke genelindeki tüm acentelerle paylaştı.

Sendika Başkanı Yalçın METİN ; ''Acentelere elimizden geldiğince fayda sağlamak icin  varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız sendikamıza üye olup desteklerinizi esirgemeyin '' dedi.

SAİS Yönetim kurulunun acentelere iletmiş olduğu mail aşağıdadır.

 

Değerli Sigorta Acentelerimiz ve Emekçilerimiz,

Ülkemizin en önemli değerlerinden olan GÜVENİ temsilen ekmeğimizi kazanıyoruz. (SAİS) SİGORTA ACENTELERİ İŞVEREN SENDİKASI olarak kongre sürecimizi tamamladık. İlk icraat olarak, ekmeğimize ortak olmaya çalışan ancak yasa kapsamında olmadığı halde acente gibi çalışan, sektörümüzün ve acentelerimizin güven algısını yıpratan, BROKER ünvanlı acentelere, dijital satışlarla biz gerçek acentelere zarar verdikleri, danışılması ve danışman görevini ifa etmeleri gerekirken acentelik ifa eden 3 sektör firmasına kanun kapsamı dışı üretim yapmalarından dolayı ihtarnamelerimizi gönderdik. Gelecek cevaba göre aksiyon alacağımızı ve bizlerin sadece bu gününü değil geleceğimizi koruyarak , geçmişteki kayıplarımızı da telafi edecek çalışmalar içerisinde bulunacağımızı beyan eder bu vesile ile çalışmalarınızda artan başarılar dileriz.

Değerli Acentelerimizden Sendikamıza üye olup, desteklerini esirgememelerini istirham ederiz.
Saygılarımızla

SAİS YÖNETİM KURULU
                                                                                                        

Bu haber 536 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum