Türkiye Sigortacılık Sektörüne ve Kamuoyuna.

12

Türkiye Sigortacılık Sektörüne ve Kamuoyuna.
16 Ocak 2018 - 10:37
12.01.2018 tarihinde Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasında oda imkanlarıyla Güneydoğu illerinin Sigortacılık Meslek Komiteleri ile ortak Meslek Komitesi toplantısı yaptık. 25 Nisan 2017 tarihinde Şanlıurfa ve Diyarbakır Sigortacılık Meslek komiteleri ile ortak yapmış olduğumuz Meslek Komitesi toplantısında almış olduğumuz kararda ; bölge il komiteleri ile sık sık bir araya gelme ve sorunlarımızı tespit edip çözümler üretme fikrini hayata geçirdik.

İlimizdeki meslektaşlarımızın hayali olan ,seçimlerden uzak sadece sektörün sorunlarına odaklanan bir Platform kurmak vardı. Bu fikrimizi katılımcı komitelerle paylaştık. Katılımcı komite üyeleri, bu projeyi değerli buldular. Geliştirme yönünde bir fikir birliği oluştu.

Mutabakat sonucu platformun iç tüzüğünü hazırlayarak bundan sonra nasıl ve ne şekilde yürütüleceği karara bağlandı. İnşallah bundan sonra tüm Türkiye’ye model olur. Platform gerek bölgesel gerek ulusal , mesleki sorunları belirleyip çözülmesi için STK'larımıza, HAZİNEYE, TSB'ye, SAİK'E, TÜSAF'A tek kanaldan iletmeye çalışacaktır.

İlgi ve alaka gösteren tüm katılımcı komitelerimize ve komitesi olmayan illerimizin sektör meclisi üyelerine teşekkür ederiz.
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Sigortacılık 28. Meslek Komitesi.
Bu haber 607 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum