TOBB SAİK YÖNETİMİ AFYON DİNAR TİCARET VE SANAYİ ODASI VE AFSAD (AFYON SİGORTA ACENTELERİ DERNEĞİ) TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN TOPLANTIYA KATILDI.

Değerli Meslektaşlar, TOBB SAİK Yönetimi 4 Ekim tarihinde Bilecik’te Sigorta Acenteleri ile yapılan toplantının ardından 5 Ekim tarihinde de yine Sigorta Acentesi meslektaşlarımızla başka bir İlimizde

TOBB SAİK YÖNETİMİ AFYON DİNAR TİCARET VE SANAYİ ODASI VE AFSAD (AFYON SİGORTA ACENTELERİ DERNEĞİ) TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN TOPLANTIYA KATILDI.
08 Ekim 2019 - 15:19
Değerli Meslektaşlar,

TOBB SAİK Yönetimi 4 Ekim tarihinde Bilecik’te Sigorta Acenteleri ile yapılan toplantının ardından 5 Ekim tarihinde de yine Sigorta Acentesi meslektaşlarımızla başka bir İlimizde buluştu. Afyon Dinar Ticaret ve Sanayi Odasının daveti ve ev sahipliğinde, AFSAD (Afyon Sigorta Acenteleri Derneği) tarafından organize edilen bölgesel Sigorta Acenteleri İstişare toplantısında bir de panel düzenlenmiştir.

AFSAD Başkanı Sayın Bekir Özerdem’in moderatörlüğünü yaptığı panelin konuşmacıları ise, TOBB SAİK Başkanı Sayın Levent Korkut, TSB (Türkiye Sigorta Birliği) Genel Sekreteri Sayın M.Akif Eroğlu ve Quick Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Sayın Halil Alaeddinoğlu olmuşlardır. Panelistler; kurulması beklenilen SDDK (Sigorta Düzenleme ve Denetleme Kurulu) çalışmaları, sektörel ve biz Acenteleri ilgilendiren farklı sorun ve konularla ilgili çalışma ve görüşlerini aktarmışlardır. Toplantıda TOBB Sigortacılık Müdürlüğü yetkilileri de Türkiye Sigorta Acentelerine ait genel verileri katılımcılara aktarmışlardır.

Toplantıya katılan Sigorta Acenteleri de bölgesel ve genel anlamda ki mesleki konularla ilgili sorun, düşünce ve önerilerini aktarmışlardır. Toplantıya Afyon, Dinar Sigorta Acenteleri dışında, Antalya, Uşak, Isparta, Eskişehir İllerinden de meslektaşlarımız ile farklı İllerden gelen TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Üyeleri ve İl Delegeleri de katılmışlardır.

Toplantıya ev sahipliği yapan Dinar Ticaret Odası Yönetimine, düzenlemeyi yapan AFSAD Yönetimine, aralıksız olarak çalışmalarını sürdüren TOBB SAİK Yönetimine, Komite Çalışmalarına destek olan Sigorta Sektör Meclisi üyelerine ve Sigorta İl Delegeleri ile vakit ayırıp mesleğine sahip çıkmak adına katılım gösteren Sigorta Acentesi meslektaşlarımıza Ekibimiz adına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

SAYGILARIMIZLA
ACENTELERİN SESİ EKİBİ

Bu haber 425 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum