TEŞEKKÜRLER HEPİYİ SİGORTA 

Hani artık konuşmak , hasbihal etmek yerine yazışmalar ile ilerliyor ya işler . Ben de bu yazının başına çok çok çok kalp koyarak mı başlasam acaba diye düşündüm zamane gençleri gibi ... 

TEŞEKKÜRLER HEPİYİ SİGORTA 
22 Mayıs 2024 - 15:29


Hep derim , yazarak olmaz , neden ? Çünkü mimik yok. Ses tonu yok , yani anlaşılmaz ne anlatmak istediğin , derdini de anlatamazsın ve hatta işler tam tersine bile gidebilir... 
Ses önemli , o tınıyı duymak... Telefonda bile olsa kelimelerden gülümsemesini hissedersin karşındakinin .... 

Acentesine Rakip Şirket ve Vizyondakiler .. başlıklı yazımla alakalı HEPİYİ SİGORTA geri dönüş yaptı ve  48 dakika boyunca inanılmaz güzel , seviyeli, saygılı , aydınlatıcı , sevindirici bir sohbet ettik Hepiyi Sigorta Acente ve İş Ortaklıkları Satış Direktörü Sayın ORÇUN BİLGEL  ile .. 

Bahse konu yazımda  ,  Araç Muayene istasyonlarında veri toplama vs başka bir brokerden başladım , diğer konuya geçtim. 
ki her ikisi tamamen birbirinden farklıdır . 
Örnekleme ile başlayıp, diğer konuya geçiş yapmak istedim. Bunu da açıklama gereği hasıl olmuştur.  
ARAÇ MUAYENE İSTASYONLARIYLA HEPİYİ SİGORTANIN HİÇBİR ALAKASI YOKTUR. ARAÇ MUAYENE İSTASYONLARINDA HEPİYİ SİGORTA POLİÇE TANZİM ETMİYOR. 

Velhasıl Hepiyi Sigorta  %98.4 oranında Acente üretimi ile büyüyen ve Türkiye genelinde 7000 Acenteye ulaşmış bir şirket olarak , tamamı konusunda uzman ekibiyle  , ve bence en güzeli Acentesine yaklaşımı ,açıklama yapma gereği duyması ve bunu böylesine tatlı dille izah etmesidir ki BEN İKNA OLDUM  :) 

Hepiyi Sigorta Acenteleri bilecektir; teklif ve poliçe adımlarında sigortalı ileitşim bilgisi kullanılmıyor. Dolayısıyla kendilerinin Sigortalıya birebir ulaşmalarının da mümkün olmadığını , Sigortalı / Sigortalı adaylarının Hepiyi Sigorta web sitesine girerek teklif istemesi akabinde kişi ile bağlantı kurulduğu , KVKK onayı vs izinler neticesinde kişiye ulaştıklarını ve  o teklifin olası poliçeleşmesi söz konusu olur ise de bu komisyonun yenilemesi olan Acenteye aktarıldığını şeklinde Sayın Orçun Bilgel bilgilendirme yapmıştır. 

Kendisine bu nazik açıklaması ve sohbeti için , ACENTE DOSTU  oldukları için de ayrıyeten çok çok teşekkür ederim. 

Saygılarımla
Özlem Özer
Bu haber 1179 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 4 Yorum
  • C Peker
    2 ay önce
    Müşteri iletişim numaralarını onların sitesinden teklif isteyenlerden değil, (olsa da az sayıdadır) Hepsiburada ve dijitürk üyeliğinden ulaşıyorlar. Siz sigortalı aracı için teklif aldığınız anda sigortalının TC sinden Hepsiburada datalarını birleştiriyorlar. Artık yenileme zamanı gelince Telefona teklif gönderiyorlar. Mis gibi çünkü Kvkk onayını da zaten Hepsiburada üyeliğinden almış oluyorlar.
  • izzet
    2 ay önce
    :):):) Hep iyi sigorta yetklisine sorsaydınız ya acentenin girmiş olduğu teklifin hemen ardına neden müşterisini arayıp acentenin altında teklif verip acenteyi eziyorsunuz diye Acente dostu ya Gerçekten de bol bol gülücük koyasım geldi Acente dostu şirketev
  • İsmail KÜÇÜKGÜMÜLCİNA
    2 ay önce
    Bir kaç ay önce sigortalı adayı şöyle böyle fiyat aldım diye başlayan cümlesini sonuna kadar gidince, Hepiyi sigorta tarafından değil de sigortalının talebi ile teklif aldığını öğrendim. Hatta sigortalı ile bizzat görüştüm, benim önüme kayıtları koydular onlar sizi değil, siz onları aramışsınız dedim. Sigortalı itiraf etti. Evet ben onlara ulaşarak teklif istedim dedi. Hepiyi sigorta bana jest yaptı, poliçeyi biz tanzim ettik.
  • Hsc Global Sigorta
    2 ay önce
    Hepiyi Sigorta candır...Ve doğru politikadalar bana göre..Yanlışları yok, doğruları çok.