SİGORTACILIK HAFTAMIZ KUTLU OLSUN

Her yıl Mayıs ayı sonunda kutladığımız Sigortacılık haftası, bu yıl tüm Dünya ve Ülkemizi' de etkiyen Pandemi nedeni ile üzülerek söylemek isteriz ki haftamızı coşkulu, görkemli ve hep birlikte kutlamak en büyük temennimizdi, bu yıl özelinde kalmasını ve önemli düşüncemizin sağlık olduğunu belirtmek isteriz.

SİGORTACILIK HAFTAMIZ KUTLU OLSUN
24 Mayıs 2021 - 10:48

                 Sektörümüzün en dinamik ve vefakâr emekçileri olan Acente dostlarımızın Sigortacılık haftasını kutlarız.
                Tüm çabaları sektörünün büyümesi, gelişmesi ve saygınlık kazanmasını düşünen Acentelerin sağladığı istihdam ile Ülke ekonomisine de pozitif bir katkı sağlamaktadır, bu katkılar sürekli ve istikrarlı bir şekilde devam etmektedir.
                Biz Acenteler sektörün dağıtım kanalları arasında en önemlisi olarak, sigorta bilincinin arttırılması risk yönetimi ve tüketici güveninin artması adına çok emek vermekteyiz, bu olumlu katkılarımız sektöre yeni sigortalıların girişini arttırarak sektörle bütünleşmeyi sağlamaktadır.
               Derneğimiz olarak Acentelik mesleğimizi önemli bir konuma getirme hedefimiz, siz değerli üyelerimizin elbirliği ve güç birliği ile olacaktır, bu zorlu günlerde siz değerli Meslektaşlarımızdan öneri ve desteklerinizi bekliyor, öncelikle Sağlıklı, huzurlu ve bol kazançlar temenni ediyoruz.

Ersoy KOCAMANOĞLU 
Ege Sigorta Acenteleri Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı 
Bu haber 628 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum