Sigorta Acentelerine Çağrım: Medya'ya Kanmayın

Son iki haftadır, trafik sigortalarında TEK FİYAT ve son iki gündür de yeni yönetmelik ile ilgili tarafsız davranarak tüm görüşleri yayınlamaya çalışıyorum

Sigorta Acentelerine Çağrım: Medya'ya Kanmayın
11 Mayıs 2020 - 12:53
Son iki haftadır, trafik sigortalarında TEK FİYAT ve son iki gündür de yeni yönetmelik ile ilgili tarafsız davranarak tüm görüşleri yayınlamaya çalışıyorum. Hatta söyeyeceği sözü olan kim varsa [email protected] mail adresinden bize ulaşarak video röportaj gerçekleştirebilir.

Ben sevgili acente dostlarımı uyarmak istiyorum; LÜTFEN BAZI MEDYA KURULUŞLARININ GAZINA GELMEYİN...

Gördüğüm kadarıyla bu süreçten prim yaparak çıkmak istiyorlar. Fakat bu primi yaparken zaten psikolojik olarak iyi durumda olmayan acentelerin psikolojilerini daha da fazla bozuyorlar.

SAİK, TÜSAF, TOBB Sigortacılık Müdürlüğü, TSB bu konular ile ilgili hızlı bir şekilde masaya oturarak en azından acentelerin içini rahatlatacak kararlar alarak açıklama yapmalarını tavsiye ediyorum. Yoksa medya'nın verdiği etkiyle acentelerin psikolojik durumu tamamen çökecek...

BİZ SİGORTA HABER OLARAK BU SIKINTILI SÜREÇLERDE ''FELAKET TELLALLIĞI'' YAPMAK YERİNE İTİDALLİ DAVRANARAK HER GÖRÜŞLE SADECE SOHBET VİDEO RÖPORTAJLARI YAPMAYA  DEVAM EDECEĞİZ.

Erhan NAVRUZ
Bu haber 424 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum