SEKTÖRÜN İLK DURAĞI KAHRAMANMARAŞ OLDU

6 ŞUBAT DEPREMİNİN YIL DÖNÜMÜNDE SEKTÖRÜN İLK DURAĞI KAHRAMANMARAŞ OLDU

SEKTÖRÜN İLK DURAĞI KAHRAMANMARAŞ OLDU
06 Şubat 2024 - 14:07

 

6 Şubat 2023 yılında Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve 11 ilimizi yıkıcı etkisi altına alan depremin üzerinden geçen 1 yılın ardından, sigorta sektörü depremin olduğu ilk günde olduğu gibi depremin senesinde de meslektaşlarının yanında olmak adına Kahramanmaraş taydı.

TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi, Dask Genel Müdürü Selva Eren ve TÜSAF Başkanı ve yetkilileri ile sigorta şirketi temsilcilerinin de yer aldığı değerli ve anlamlı bir organizasyon gerçekleşmiş oldu.

İlgili toplantıda deprem sonrası bölge ile ilgili çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Selva Eren den sonra değerli SAİK Başkanımız Sn. Levent KORKUT’ ta SAİK çalışmalarından bahsetmiştir. Sonrasında SAİK üyeleri de katılımcılara konuşmalarını gerçekleştirmiş ve toplantı soru cevap şeklinde devam etmiştir.

Bölgede yer alan bir çok acente meslektaşımızın katılımıyla gerçekleşen toplantı bir daha benzer afetlerin yaşanmamasını temenni ederek sonlandırılmıştır.

Her şeyden önce en başından beri vatandaşlarımızın ve meslektaşlarımızın yanında olmak adına çaba sarf eden ve sektördeki herkese deprem sonrasındaki süreci iyi ve hızlı yönetebilmek adına ön ayak olan değerli Sigorta Acenteleri İcra Komitemizi kutluyor ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Acentelerin Sesi Ekibi.

Bu haber 248 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum